21 °C Budapest
Döbbenetes akciók élesedtek a magyar boltokban: siess, nem tart sokáig

Döbbenetes akciók élesedtek a magyar boltokban: siess, nem tart sokáig

2019. február 2. 13:02

Ugyan hétvégére már 15 fokos "meleget" ígértek a meteorológusok, azért még ne dobozoljuk el a nagykabátot, hiszen az előrejelzések szerint visszatérnek még a kemény mínuszok a tél utolsó hónapjában is. Aki eddig kivárta az új meleg ruhadarabok beszerzésével, az járt jól igazán, hiszen elképesztő akciókkal várják még ezen a hétvégén a vásárlókat.


Akinek szüksége van még pár téli holmira, az keresve sem találna ezeknél a napoknál olcsóbb időszakot, de érdemes szétnézni a műszaki cikkek és a lakberendezési tárgyak között is.

Karácsony után már december 27-én már újra kinyitottak a plázák és bevásárlóközpontok, és egyből komoly akciókkal indították a leárazási szezont. Azóta is olyan kedvezményekkel csalogatják a vevőket, melyeket kár kihagyni. Aki nem költekezte ki magát a végletekig, az most potom pénzért juthat hozzá téli cuccokhoz: 

kabátokat, meleg pulóvereket, bakancsokat, csizmákat óriási kedvezménynel árulják az üzletek.

Egy pesti plázában néztünk körül: szinte minden üzlet kirakatában ott virított az 50-60-70 százalék felíratú vörös tábla. Iparágin információink szerint ezek már tényleg a legutolsó napok, ennél nagyobb kedvezményt ebben a szezonban már nem kaphatunk: nagykabátot minimum féláron szerezhetünk be, de találtunk 74 százalékos kedvezménnyel is.NEKED AJÁNLJUK
Megdőlt a nagy videójáték-tévhit: ezt rengeteg szülő elrontja, súlyos árat fizet érte

A 6-18 éves fiatalok mintegy heti 8 órát töltenek játékkal, a magyar gyerekek pedig mintegy 76 százaléka ezzel tölti a szabadidejét.

Ezzel robbantana bankot rengeteg magyar: sokan nem is ismerik, pedig milliók múlhatnak rajta

A startolásnál a magyarok mindössze 10-15 százaléka ismerte a közösségi finanszírozás lényegét, és sokan még mindig összekeverik ezt a fajta támogatást a jótékonykodással.

5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 7. csütörtök
Apollónia
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?