Újabb filléres csúcsbor került az Auchan polcaira: siess, mert elkapkodják

Újabb filléres csúcsbor került az Auchan polcaira: siess, mert elkapkodják

2018. december 10. 14:00

Ismét igen durván leáraztak egy csúcsbort, kevesebb mint féláron juthatsz hozzá egy idei palackozású vöröshöz, amiről a szakblog is ódákat zengett. Érdemes tehát jól bespájzolni a Beaujolais Nouveau-ból, ameddig el nem kapkodják a borszeretők!

Újabb filléres csúcsbort lehet félráron megkapni hipermarketben: lassan már nem is lepődünk meg rajta, mostanság szinte minden hétre jut egy kőkemény akció. Most az Auchanban nyomták le elég durván a 2018-as Beaujolais Nouveau árát: 3000-ről mindösszesen 1400 forintra. A Művelt Alkoholista nevű blog is felhívja a figyelmet: ennyiért szinte bűn nem megvenni ezt az idei palackozású bort.

Egy ilyen bor valóban most a legjobb, talán még néhány hónapig. Ez itt ráadásul nem csak egy újabb hibátlan darab, hanem vörös riasztás is egyben: kiváló vétel

- írták.

Ugyanakkor a portál megjegyzi, hogy a "jóárasítás" egy kicsit a Black Friday-re emlékeztet (amikor a kereskedők az akció előtt felviszik a termékek árát), de az is tény, hogy más sajátmárkás borok is akciósak a hiperben.

Minden stimmel. Ragyogó, élénk szín, kirobbanó, vibráló illat (cseresznye- és meggyözön, némi gömbrágó). Kóstolva lendületes savú, karcsú (12%), ám annál intenzívebb ízű, vonzóan fanyar. Nyitás után azonnal 100%-on pörög, zavarmentes, nem kell szellőztetni - instant élvezet, nem is akármilyen

- vélekedett a szerző, Németi Zoltán a 2018-as Beaujolais Nouveau-ról.

NEKED AJÁNLJUK
Megdőlt a nagy videójáték-tévhit: ezt rengeteg szülő elrontja, súlyos árat fizet érte

A 6-18 éves fiatalok mintegy heti 8 órát töltenek játékkal, a magyar gyerekek pedig mintegy 76 százaléka ezzel tölti a szabadidejét.

Ezzel robbantana bankot rengeteg magyar: sokan nem is ismerik, pedig milliók múlhatnak rajta

A startolásnál a magyarok mindössze 10-15 százaléka ismerte a közösségi finanszírozás lényegét, és sokan még mindig összekeverik ezt a fajta támogatást a jótékonykodással.

5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 7. csütörtök
Apollónia
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?