2 °C Budapest
Neked hanyas van? Ezekre az iPhone-okra már nem jár a frissítés

Neked hanyas van? Ezekre az iPhone-okra már nem jár a frissítés

2018. szeptember 19. 17:30

Itt az ősz, megérkezett az iOS legfrissebb, 12. verziója. A frissítés azonban nem érint minden felhasználót, hiszen azt csak a legújabb készülékek képesek futtatni.

Megérkezett az iOS legújabb, 12. verziója, ami azt jelenti, hogy Apple-felhasználók milliói frissíthetik eszközeik operációs rendszerét. A legújabb frissítés megjelenése azonban nem érint minden felhasználót, hiszen a technológia gyors fejlődése következtében a régebbi eszközök már nem részesülnek a legújabb frissítésekből.

A legrégebbi iPhone, amelyen még fut az iOS 12, az az iPhone 5s. Ezt akár figyelemre méltónak is nevezhetjük, hiszen ezek a készülékek már 5 évvel ezelőtt jelentek meg, amely ezeknél az eszközöknél igencsak hosszú időnek számít.

Az alábbi ábrán az látható, hogy az iPhone egyes modelljei mely frissítésekből részesülhettek. Az iPhone első két generációja még csak két új iOS verziót kapott, majd az iPhone3GS-től kezdve a telefonok már legalább három frissítésben részesültek, növelve ezáltal a termékek élettartamát.

NEKED AJÁNLJUK
Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 9. péntek
Natália
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?