11 °C Budapest
Fillérekért árulja a topbort az Aldi és az Auchan: ezt keresd a polcokon

Fillérekért árulja a topbort az Aldi és az Auchan: ezt keresd a polcokon

2018. július 18. 14:01

Ugyan most épp nincs kánikula, de az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelezése szerint hétvégére visszatér a hőség, szombaton 32 fok is lehet. Egy kerti partin, vagy az erkélyre kiülve, akár a Balaton-parton vészeljük át a forróságot,  jól eshet egy pohár hideg ital: egy kellemes fehérbor például. Nem kell már vagyonokat költeni, ha jót akarunk inni, 1500 forint alatt kapható például két igazán jó ital, az egyiket az Aldiban, a másikat az Auchanban szerezhetjük be.

Ha valaki minőségi, jó bort akar inni, már nem kell vagyonokat hagynia az üzletekben. 1500 forint alatt például már kaphatunk olyan friss, gyümölcsös fehérbort, ami kifejezetten jól eshet egy fülledt nyári estén. A Művelt Alkoholista, a Gault & Millau keretei közt működő borblog szakírója az Auchanban talált rá a 2017-es Paardendal Chenin Blanc-ra. A dél-afrikai borról a következőt írja:

akár egy jó olaszrizling kicsit több színnel és lendületesebb savakkal. Friss, tiszta, de nincs markáns reduktívboros jellege, mintha legalábbis spontán erjesztett lenne. Neutrálisan csonthéjasos-citrusos, de van intenzitása. Kóstolva érdekesen idegen: lájtos koncentráció, ugyanakkor olajosabb konzisztencia, amitől testesebbnek hat; ezt jól ellensúlyozza lendületes sava. Kellemes, némi felfedeznivalót is tartogat.

Az ital 1300 forintba kerül, és a maximálisan adható 20 pontból 9-re értékelte, ami annyit tesz, szívesen inná máskor is.

Az Aldiban is jó áron kaphatunk jó minőségű, könnyű fehérbort.  Az African Rock Sauvignon Blanc 2017-et korábban is méltatta, azt írta, hogy véleménye szerint ez a legjobb Magyarországon kapható fehérbor, amit közel ezer forintért megvásárolhatunk.

Forrás: borvilag.aldi.hu

A blog ítélete szerint a tétel egy

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

"csúcsra járatott alapbor, kategóriabajnok, 10 pont."

Ráadásul mindössze 900 forintba kerül.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?