Fogasfilé 6 ezerért, megéri? Leteszteltük a Balaton legmenőbb panorámás éttermét
Teszten a balatongyöröki Szépkilátó közvetlen szomszédjában rejlő APáholy Étterem: a kilátást, az ételeket és hangulatokat is górcső alá vettük.
Teszten a balatongyöröki Szépkilátó közvetlen szomszédjában rejlő APáholy Étterem: a kilátást, az ételeket és hangulatokat is górcső alá vettük.
Jó hír a medvehagyma kedvelőinek: április 5-6. között ismét megrendezik az Orfűi Medvehagyma Fesztivált, amely a tavaszi szezon egyik legkedveltebb eseményévé nőtte ki magát.
A végső rangsor összeállításakor országonként csak a legmagasabb pontszámot elérő várost vették figyelembe.
A világ legnépszerűbb sós harapnivalói közé tartoznak a perecek, azonban ezt a különleges őrségi verziót csak kevesen ismerik, pedig gyorsan elkészíthető, egyszerű, sőt, olcsó is!
Ha a magyar borok nagy rajongójának tartod magad, semmiképp se maradj le a Pénzcentrum mai kvízértől: válaszold meg kérdéseinket, tedd próbára tudásodat! Készen állsz?
Az Országos Étterem Hét elsődleges célja, hogy kedvező áron mutassa meg a hazai vendéglátás legjobbjait, hosszabb távon is komoly hatása van az iparágra.
Idén tavasszal március 13 – 30. között élvezthetik előnyös menüárakon az ízeket mindazok, akik előzetesen asztalt foglalnak az Országos Étterem Hét rendezvényen
Pálinkaversenyen jártunk, ahol nemcsak interjúztunk, de részt is vettünk a médiazsűri munkájában. De hogyan kóstolnak a profik? Ki lehet a profi zsűriben? Mitől jó a pálinka?
Ha ünnepled a Valentin napot – vagy éppen azért, mert nem – töltsd ki a Pénzcentrum legújabb kvízét és mutasd meg nekünk, mit tudsz a szerelmesek legnagyobb ünnepéről!
A versennyel a szervezők azt is szeretnék elérni, hogy 60 évnyi kihagyás után is szülessenek újra magyar ételek. Lássuk, milyen magyaros fogásokat kreáltak a a melegkonyhai szakácsverseny résztvevői!
Magyarországon alig-alig akad valaki, aki tudja még, hogyan készül a szabógallér leves, azonban a tapasztalt székely nagymamák bekötött szemmel is el tudnák készíteni.
Ma van az olasz konyha világnapja: ha máris korog a gyomrod a pizza és a pasta gondolatától, a Pénzcentrum mai kvízét mindenképp töltsd ki! Tudod a helyes válaszokat?
Mi az igazán ízletes csabai kolbász fűszerezésének titka? A híres békéscsabai kolbászkirály most elárulta a 200 éves családi receptúrát! Nézzétek, ők hogyan csinálják!
Megjelent a Budapesti gasztrokalauz, amely 150 különböző helyet ajánl Budapesten
A kocsonyákkal kapcsolatban egyik leggyakoribb hiba, hogy túl sósak, mivel úgy sózná alapvetően az ember, ahogy a leveseket.
A töltött káposzta viszonylag egyszerű fogás, de azért ezt is el lehet rontani. Mutatjuk, hogy hogyan.
A paprikás változat előtt számos más készítési mód is divatban volt. Készült magyar halleves borral, a hal vérével sűrítve, citrommal, borsosan, gyömbérrel és ecettel is.
Miért reped ki a bejgli sütés közben és mit tehetünk ez ellen? Mutatjuk a legjobb házi praktikát.
Milyen édességet készíthetünk, ami mutatós és finom is, ráadásul nem kerül sokba? Dédanyáink receptes könyve ebben is segít! Most mézes finomságokat gyűjtöttünk össze egy csokorba!
A hazai MICHELIN-csillagos éttermek megőrizték kitüntetésüket, sőt, az idei évben, a tavalyival ellentétben, új csillagokat is kiosztottak.