12 °C Budapest
Jégkrémet vennél a Tescóban? Rossz hírünk van!

Jégkrémet vennél a Tescóban? Rossz hírünk van!

2018. június 2. 10:00

Beszámoltunk róla szerdán, hogy akadozik az áruellátás a Tescóban, ahol a félkész és a fagyasztott termékek logisztikájával akadt gond. A helyzet pedig egyelőre nem javul, így ha félkész, vagy fagyasztott terméket vásárolnánk, jó eséllyel nem találunk majd a hipermarketben.

Konganak az ürességtől a Tesco vecsési áruházának fagyazstóládái - ez látható a 24.hu által közzétett fotón. Aki fagyasztott vagy félkész terméket keres a hipermarketben, az nagy valószínűséggel nem fog ilyesmit találni. A cég a portál megkeresésére közölte, a közelmúltban átalakították a félkész és fagyasztott termékek logisztikáját, és szolgáltatópartnert váltottak. Csődről viszont szó nincs, hanem megpályáztatták a logisztikai szolgáltatást, és ennek következménye volt a partnercsere.

A 24.hu-val közölték, lépésről-lépésre állhat helyre a teljes korábbi pékáru és mirelitkínálat, a fagylaltkategória teljes elérhetőségének visszaállítása pedig elsőbbséget élvez. De hogy mikorra várható, hogy a polcok és a fagyazstók újra tele legyenek, arra nem tértek ki.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 21:06