20 °C Budapest
Nagyot koppantak a magyarok a szuperlottón: ezt nem teszik zsebre

Nagyot koppantak a magyarok a szuperlottón: ezt nem teszik zsebre

2017. december 23. 10:00

Kihúzták az Eurojackpot 51. heti nyerőszámait. A magyarok azonban az átlagosnál is kevesebbet nyertek, ráadásul ezen a játékhéten sem volt telitalálat. Éppen ezért a következő sorsoláson már bruttó 34 millió euróért izgulhatnak a nemzetközi játékosok.

Az 51. játékhét nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők:

10, 26, 32, 40, 47; 1, 6

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) ezúttal külföldön és idehaza sem volt telitalálat. Az 5+1 ugyanakkor két szerencsés elvitte, ők majd másfél millió eurónak örülhetnek az ünnepek előtt.

A legmagasabb magyar nyeremény ezen a héten 91 220 forint volt: a 4+1 találatért járó nettó összegnek csupán 11 magyar örülhet. 4+0-ás találat is akadt, összesen 21 darab Magyarországon, ezek a szerencsések 39 240 forinttal lettek gazdagabbak. Az alacsonyabb nyerőosztályokban pedig valamivel több mint 12 ezer magyarnak volt szerencséje.

JÓL JÖNNE 500 EZER FORINT?

Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A THM-ek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a Sberbank nyújtja (THM 10,97%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank (THM 11,73%) ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az MKB, a K&H, illetve a Cetelem és a Budapest Bank személyi kölcsönét is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső EUROJACKPOT aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?