13 °C Budapest

Nem várt lépés a Tescótól: új kedvencet vezet be az áruház

2017. július 6. 17:03

Megújítja a klubkártya programját a Tesco, érintőkártyás lesz a klubkártya és egy mobilalkalmazást is használhatnak a vásárlók. Vajon mikor vezetik be az újításokat Magyarországon?

Megújítja a klubkártya programját a Tesco, hamarosan már a bankkártyákhoz hasonlóan ezeket is érintéssel használhatják a britek. Ennek köszönhetően jelentősen felgyorsulhat a fizetés, illetve a klubkártya használat felfutását is várja ettől az áruház.

A magyar boltok aktuális kedvezményeit, ajánlatait a Pénzcentrum akciós újság oldalán találod.

A Tesco egy mobilalkalmazást is hozzáférhetővé tesz a vásárlóknak. Ezzel klubtagnak jelentkezhetünk az aktuális pontegyenlegünket is megnézhetjük és az áruház partnereinél kedvezményeket is kaphatunk. Az újítások irányát egyébként olvasói visszajelzések alapján vezették be.

Magyarországon egyébként sorra tűnnek el a pontgyűjtő programok, legutóbb például a Telekom Kapcsolat megszűnéséről lehetett hallani. A hazai trendek tehát inkább a pontgyűjtéssel ellentétes irányba mutatnak, így egyáltalán nem biztos, hogy itthon is bevezetik az újításokat, már ha egyáltalán az Egyesült Királyságban beválik az érintőkártya és a mobilalkalmazás.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

(Mirror)

NEKED AJÁNLJUK
Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

NAPTÁR
Tovább
2024. február 29. csütörtök
Elemér
9. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm