16 °C Budapest
Foghatják a fejüket a vásárlók: az OTP és a CBA is kiszáll a pontgyűjtésből

Foghatják a fejüket a vásárlók: az OTP és a CBA is kiszáll a pontgyűjtésből

2016. december 27. 16:57

2017 január elsejétől teljesen átalakul a Multipont program: néhány helyen már csak pár napig válthatjuk be az eddig összegyűlt pontokat. Itt vannak a részletek.

A Multipont egy törzsvásárlói program, amelynek lényege, hogy a vásárlásaink után szerezett pontokat (amit egy külön kártyára, vagy bankkártyára gyűjthetünk) később bármely a programban résztvevő partnernél beválthatjuk.

A bökkenő csak annyi, hogy pár nap múlva számos partner kikerül a programból és 2017. január 1-jétől már csak a MOL (több mint 400 töltőállomásán) lesz lehetséges a pontgyűjtés- és beváltás.

Január 1-jétől MOL Multipont programként folytatódik a Multipont törzsvásárlói program. A Multipont Program Zrt. és Partnerei közös döntése alapján a törzsvásárlói program partneri köréből kikerül a CBA, a REGIO Játék, a Groupama és az OTP

- olvasható a multipont oldalán.

Vagyis a kártyabirtokosoknak az összegyűjtött pontokat érdemes minél előbb beváltaniuk, ugyanis december 31-ig ezt még az összes partnernél megtehetik. Ezt követően azonban már csak a MOL töltő állomásokon tudják beváltani a pontjainkat.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A háziasszonyoknak nagy érvágás lehet, hogy egy élelmiszerlánc is kikerül a programból. A CBA közösségi oldalán is figyelmezteti vásárlóit a lejáró pontokra.

 

NEKED AJÁNLJUK
Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 3. hétfő
Helga
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?