18 °C Budapest
Foghatják a fejüket a vásárlók: az OTP és a CBA is kiszáll a pontgyűjtésből

Foghatják a fejüket a vásárlók: az OTP és a CBA is kiszáll a pontgyűjtésből

2016. december 27. 16:57

2017 január elsejétől teljesen átalakul a Multipont program: néhány helyen már csak pár napig válthatjuk be az eddig összegyűlt pontokat. Itt vannak a részletek.

A Multipont egy törzsvásárlói program, amelynek lényege, hogy a vásárlásaink után szerezett pontokat (amit egy külön kártyára, vagy bankkártyára gyűjthetünk) később bármely a programban résztvevő partnernél beválthatjuk.

A bökkenő csak annyi, hogy pár nap múlva számos partner kikerül a programból és 2017. január 1-jétől már csak a MOL (több mint 400 töltőállomásán) lesz lehetséges a pontgyűjtés- és beváltás.

Január 1-jétől MOL Multipont programként folytatódik a Multipont törzsvásárlói program. A Multipont Program Zrt. és Partnerei közös döntése alapján a törzsvásárlói program partneri köréből kikerül a CBA, a REGIO Játék, a Groupama és az OTP

- olvasható a multipont oldalán.

Vagyis a kártyabirtokosoknak az összegyűjtött pontokat érdemes minél előbb beváltaniuk, ugyanis december 31-ig ezt még az összes partnernél megtehetik. Ezt követően azonban már csak a MOL töltő állomásokon tudják beváltani a pontjainkat.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A háziasszonyoknak nagy érvágás lehet, hogy egy élelmiszerlánc is kikerül a programból. A CBA közösségi oldalán is figyelmezteti vásárlóit a lejáró pontokra.

 

NEKED AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?