2 °C Budapest
Pofátlan árak a Hungaroringen: a gyros négyezer, a sör nyolcszáz

Pofátlan árak a Hungaroringen: a gyros négyezer, a sör nyolcszáz

2016. július 22. 14:29

Nagyon drága enni és inni is a Forma-1 Magyar Nagydíjon, és akkor a jegyárakról még nem is beszéltünk. Utánajártunk, mennyire kell vastag pénztárcával érkezni a Hungaroringre.

Az idei Forma-1-es Magyar Nagydíjon egy kisebb vagyont simán otthagyhatsz. Azt pedig felejtsd el, hogy előtte jól bevásárolsz a Tescóban, és beviszed hűtőtáskával a hideg sört, mert napernyőn kívül semmit se engednek be a Hungaroringre.

A verseny július 22 és 24 között zajlik, jegyeket elővételben és a helyszínen is lehetett vásárolni, rengeteg kategória és ár közül lehet válogatni. 

A legolcsóbban 10 ezer forintért lehetett bejutni a Hungaroringre, a legdrágább, "TOPVIP" klubjegy pedig 4795 euróba, vagyis több mint 1,5 millió forintba kerül.

És ha nem szeretnél órákig bolyongani étlen-szomjan a tűző napon, akkor ismét a zsebedbe kell nyúlni. Méghozzá jó mélyen.

Egy fél literes ásványvíz 500, ugyanennyi kóla 700, egy dobozos sör pedig 800 forint. 

Ezer forint alatt nem találsz ételt, legfeljebb fagyit, ami 600 forintba kerül. Egy hot dog ezer forint, a gyros 2 ezer, a gyros tál viszont már 4 ezer.

Egy adag sült krumpliért 1500 forintot kérnek, egy saslikért pedig 3 ezret.

Ha kimész a futamra, időben indulj!

A VIP-vendégek külön forgalmi sávot alakítottak ki, az M3-as autópálya fővárosból kivezető oldalán az M0-s autóút csomópontja és a Ring pihenőhely között (13-18 kilométerszelvény) a leállósávon. Mindenki másnak a 19-es kilométerszelvénynél létesített ideiglenes lehajtónál kanyarodhat a Hungaroringhez vezető összekötő útra.

Arra is figyelj, hogy az M3-ason már útdíjat is kell fizetni. Az ideiglenes forgalmi rendet sárga színű tájékoztatók, és a változtatható jelzésképű táblák jelzik.

A Budapestre vezető szakasz forgalma szombaton az időmérő edzés után, 14 és 15 óra között, vasárnap pedig a verseny végeztével, 16 és 18 óra között fog jelentősen megnövekedni. A torlódások elkerülése érdekében vasárnap délután az M3-ason Nyíregyháza felől Budapestre tartóknak Gödöllőtől az M31-es autópálya - M0-s autóút útvonalat ajánlja a Magyar Közút.

NEKED AJÁNLJUK
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 27. vasárnap
Virgil
47. hét
November 27.
Advent (1.)
November 27.
Nemzetközi Aura nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 26. 19:16