25 °C Budapest

Pofátlan árak a Hungaroringen: a gyros négyezer, a sör nyolcszáz

2016. július 22. 14:29

Nagyon drága enni és inni is a Forma-1 Magyar Nagydíjon, és akkor a jegyárakról még nem is beszéltünk. Utánajártunk, mennyire kell vastag pénztárcával érkezni a Hungaroringre.

Az idei Forma-1-es Magyar Nagydíjon egy kisebb vagyont simán otthagyhatsz. Azt pedig felejtsd el, hogy előtte jól bevásárolsz a Tescóban, és beviszed hűtőtáskával a hideg sört, mert napernyőn kívül semmit se engednek be a Hungaroringre.

A verseny július 22 és 24 között zajlik, jegyeket elővételben és a helyszínen is lehetett vásárolni, rengeteg kategória és ár közül lehet válogatni. 

A legolcsóbban 10 ezer forintért lehetett bejutni a Hungaroringre, a legdrágább, "TOPVIP" klubjegy pedig 4795 euróba, vagyis több mint 1,5 millió forintba kerül.

És ha nem szeretnél órákig bolyongani étlen-szomjan a tűző napon, akkor ismét a zsebedbe kell nyúlni. Méghozzá jó mélyen.

Egy fél literes ásványvíz 500, ugyanennyi kóla 700, egy dobozos sör pedig 800 forint. 

Ezer forint alatt nem találsz ételt, legfeljebb fagyit, ami 600 forintba kerül. Egy hot dog ezer forint, a gyros 2 ezer, a gyros tál viszont már 4 ezer.

Egy adag sült krumpliért 1500 forintot kérnek, egy saslikért pedig 3 ezret.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Ha kimész a futamra, időben indulj!

A VIP-vendégek külön forgalmi sávot alakítottak ki, az M3-as autópálya fővárosból kivezető oldalán az M0-s autóút csomópontja és a Ring pihenőhely között (13-18 kilométerszelvény) a leállósávon. Mindenki másnak a 19-es kilométerszelvénynél létesített ideiglenes lehajtónál kanyarodhat a Hungaroringhez vezető összekötő útra.

Arra is figyelj, hogy az M3-ason már útdíjat is kell fizetni. Az ideiglenes forgalmi rendet sárga színű tájékoztatók, és a változtatható jelzésképű táblák jelzik.

A Budapestre vezető szakasz forgalma szombaton az időmérő edzés után, 14 és 15 óra között, vasárnap pedig a verseny végeztével, 16 és 18 óra között fog jelentősen megnövekedni. A torlódások elkerülése érdekében vasárnap délután az M3-ason Nyíregyháza felől Budapestre tartóknak Gödöllőtől az M31-es autópálya - M0-s autóút útvonalat ajánlja a Magyar Közút.

NEKED AJÁNLJUK
Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 25. szombat
Orbán
21. hét
Május 25.
Törülközőnap
Május 25.
Afrika napja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm