80 CBA húzhatja le a rolót ha erre nem találnak megoldást

80 CBA húzhatja le a rolót ha erre nem találnak megoldást

2016. július 7. 10:02

Ha északkelet Magyarországon lakik, lehet, hogy már nézhet is új bolt után. Ha idén nem lesz nyereséges, akkor lehúzhatja a rolót 80 CBA -  írja a Figyelőre hivatkozva az Index.

A CBA északkeleti regionális központja, a Palóc Kft. már három éve veszteséges folyamatosan. Ebből következően az érvényes szabályozás szerint 2017. január 1-től fel kéne hagynia az élelmiszerek és napi fogyasztási cikkek árusításával. A cég 80 CBA boltot üzemeltet.

Mindemellett az első figyelembe vevendő két éves időszak a 2015-2016-os, így a cég még csak veszélyben van.

A társaság ügyvezető igazgatója, Varga Sándorné, nem reagált a Figyelő kérdéseire, csupán annyit közölt, hogy a megoldás már úton van - írja az Index.

 

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?