Súlyos bejelentés az Ikeától: erre kevesen számítottak

Súlyos bejelentés az Ikeától: erre kevesen számítottak

2016. április 19. 13:01

Nem sieti el az IKEA a vasárnapi újranyitást: a vásárlóknak még bő egy hónapot kell várniuk arra, hogy a hét utolsó napján is vásárolhassanak. Viszont öröm az ürömben, hogy a következő hónapban még marad a bővített nyitva tartási idő, a vasárnapi újranyitás után azonban minden visszatér a régi kerékvágásba.

Az IKEA friss közleménye szerint a vásárlóknak még bő egy hónapot kell várniuk arra, hogy a hét utolsó napján is betérhessenek a svéd bútorlánc hazai áruházaiba.

"Alaposan megvizsgálva a lehetőségeket és a törvény előírásait, az IKEA 2016. május 22-étől kezdve 9 és 21 óra között tartja nyitva budapesti és budaörsi áruházait"

- olvasható a közleményben.

Azért esett erre a dátumra a választás, hogy a munka törvénykönyvében meghatározott módon, időben értesíthessük munkatársainkat, valamint, hogy minden érintett felkészülhessen a változásokra. Ehhez kapcsolódva minden, korábban érvényben lévő körülményt visszaállítunk, beleértve a munkatársak munkavégzéshez kapcsolódó pótlékait is

- mondta Varga-Nagy Eszter, az IKEA PR-vezetője.

A vásárlók az első vasárnapi nyitás napjáig, május 21-ig az eddigiekben-érvényben lévő, 9-22 órás nyitva tartás szerint látogathatják budapesti és budaörsi áruházakat hétfőtől szombatig.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?