24 °C Budapest
Kiderült, melyik nap vásárolunk vasárnap helyett: durva eltolódás

Kiderült, melyik nap vásárolunk vasárnap helyett: durva eltolódás

2015. május 7. 12:05

Szuperfontos adatokat mutatott be csütörtöki sajtótájékoztatóján a SPAR a vasárnapi zárva tartásról. A számokból egyértelműen kiderül, melyik napra terelődött át a kieső vasárnap forgalom.

A szombat lett a vasárnapi zárva tartás egyértelmű nyertese - derül ki a SPAR csütörtökön közzétett adataiból. Az áruházlánc boltjaiban 23 százalékkal vásárolnak többen szombatonként most, mint a vasárnapi boltzár bevezetését megelőzően. Ez hatalmas forgalomnövekedést jelent a szombati napon.

Egy hónapja vannak zárva vasárnap: megszólaltak a boltok - KATTINTS!

Hétfőn is sokkal - 12 százalékkal - többen mennek a boltokba, mint korábban.

A nagy vesztes ugyanakkor a szerda: a hét középső napján 5 százalékkal kevesebben vásárolnak most, mint márciusban. Nem véletlen, hogy az áruházláncok erre a napra próbálnak több vásárlót terelni a boltokba - például különféle akciókkal, kuponokkal.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?