Március 15. után lesz csak döntés a bérpótlékról

2015. március 4. 10:04

Csak március 15-e után fogadhatja el az Országgyűlés a vasárnapi duplabérről szóló törvényt, igaz, a legújabb verzió szerint az inkább adventi bérpótlékról szól majd - írja a Világgazdaság.

Az előzetes tervek szerint a vasárnapra bevezetendő dupla bér ügyében csak a március 16-i héten hoznak döntést a honatyák, holott a jelenlegi verzió szerint a jogszabály ekkor már hatályba is lépne. Valójában azonban már ez a változat se él, a kormány új megoldást dolgoz ki.

Varga Mihály, Nemzetgazdasági miniszter múlt heti sajtótájékoztatóján (a devizahiteles elszámolás mellett) említést tett arról is, hogy Az előzetes tervek szerint a vasárnapra bevezetendő dupla bér ügyében csak a március 16-i héten hoznak döntést a honatyák, holott a jelenlegi verzió szerint a jogszabály ekkor már hatályba is lépne. Valójában azonban már ez a változat se él, a kormány új megoldást dolgoz ki. 

 

NEKED AJÁNLJUK
Másodszor emel bért idén a Rossmann

300 millió forintot fordít munkatársai fizetéseinek növelésére az idén 30 éves drogéria, amely tavaly elnyerte a Kincentric Legjobb Munkahely díját.

A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 25. hétfő
Eufrozina, Kende
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM