15 °C Budapest
Ezt benézte az IKEA: megrohanták a vásárlók az áruházat

Ezt benézte az IKEA: megrohanták a vásárlók az áruházat

2014. december 19. 16:32

Már a nagy roham előtt, tegnap este kifogyott az IKEA a fenyőfákból. Ugyan a budaörsi áruházban még kapható karácsonyfának való, viszont az Örs vezér terén már nem is lesz utánpótlás. De mégis hogyan fogyhattak el ilyen gyorsan a fenyők?

Alig néhány nap van karácsonyig, a vásárlási láz viszont - ahogyan az lenni szokott - még csak most hétvégén fog tetőzni. A legtöbben a karácsonyfát is a következő napokban szerzik majd be valamelyik utcai árusnál, vagy kereskedésben. A Pénzcentrum értesülései szerint azonban van olyan áruház, ahol már most kifogytak az akciós fenyőfákból.

Egy olvasónk jelezte, akkora a roham, hogy az IKEA Örs vezér téri áruházában például már nem lehet kapni az 5990 forintért hirdetett akciós (az áruház 3000 forintot januárban jóváír az IKEA FAMILY klubtagoknak) nordmann fenyőből.

Az IKEA budapesti áruházánál már nem kapható fenyőfa, és itt nem is lesz elérhető az idei szezonban. Az IKEA budaörsi áruházánál viszont még tudnak fenyőfát vásárolni az érdeklődők

- mondta el a Pénzcentrum megkeresésére a lakberendezési áruház.

Az IKEA akciós karácsonyi fenyőfavására minden évben érdeklődők tucatjait vonzza az áruházba. Ez nem meglepő, hiszen az utcai árusoknál idén a lucfenyőért kétezret (legalábbis 2 méterig), az ezüstfenyőért négyezret, az egyre népszerűbb nordmann fákért pedig hatezer forintot kérnek.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Habár az akció az áruházlánc közlése szerint már bő 3 hete tart, mégis meglepő, miért nem készültek nagyobb készlettel az idei szezonra.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 15. 19:20