7 °C Budapest

Verseny a magyar élelmiszerekért: indul a Coop Rally

Pénzcentrum
2014. szeptember 10. 13:05

Holnap startol a IX. Coop Rally, melynek célja a magyar élelmiszer népszerűsítése. A napi fogyasztási cikkeket gyártó vállalatok és médiatámogatók versenyeznek és autóznak Nyugat-Magyarország különböző pontjait útba ejtve. A versenyen a Pénzcentrum is képviselteti magát.

A Coop Üzletlánc 2006 óta minden év szeptemberében megszervezi a Coop Rallyt, amelyhez üzleti partnerek, beszállítók és termelők csatlakoznak függetlenül attól, hogy magyar, hazai vagy hazai feldolgozású terméket gyártanak, illetve forgalmaznak. Az ezúttal szeptember 11. és 13. között lezajló esemény fővédnöke Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter.

Az élelmiszer bizalmi termék. Ha a fogyasztó vásárol, meg kell bíznia a gyártóban az összetevőket felsoroló feliratokat illetően, illetve az ellenőrző hatóságokban, hogy megfelelően végzik a munkájukat.

 - mondta el Zsigó Róbert, a Földművelésügyi Minisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára az eseményt bemutató sajtótájékoztatón. Egy efféle rendezvény azért fontos, hogy rávilágítson arra, hogy érdemes magyar terméket vásárolni és fogyasztani.

A versenyen képviselteti magát a Net Média Zrt. csapata is, így képviselve a Pénzcentrumot, a Portfoliot, illetve az Agrárszektor.hu-t.

 

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem