1,5 milliárd a tét az Ötöslottón! Mutatjuk a számokat

Pénzcentrum
2013. július 6. 16:02

Hosszú hetek óta nem volt telitalálat az Ötöslottón, így az e heti várható főnyeremény 1 milliárd 494 millió forint!

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

MUTATJUK A SZÁMOKAT
A Pénzcentrum.hu ma is élőben közvetíti a sorsolást, 19 órától. Várhatóan 19.25-re az is kiderül, elvitte-e valaki a hatalmas nyereményt.


Az elmúlt héten sem volt telitalálat az Ötöslottón, így július első szombatján már 1 494 millió forintot vihet haza az, aki kilencven számból eltalálja azt az ötöt, amit az esti sorsoláson kihúznak.

Az Ötöslottó játékban a nyeremények nagysága attól függ, hogy:

- hány alapjáték érkezett be az adott sorsolásra,

- van-e az előző játékhétről halmozódó nyeremény, és

- hány nyertes van az egyes nyerőosztályokban, vagyis a kisorsolt öt szám közül hány játékos találta el mind az öt számot, illetve hányan értek el 4, 3 vagy 2 találatot.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Halmozódás

Amennyiben senkinek sem sikerül helyesen megtippelnie mind az öt kisorsolt számot, a telitalálatért járó nyeremény hozzáadódik a következő heti nyeremény összegéhez.

Ez a halmozódás legfeljebb 1 évig tarthat. Ha az utolsó sorsoláson sincs telitalálatos szelvény, akkor a főnyereményt a Részvételi Szabályzat alapján felosztjuk a többi nyertes között. Fontos: nem csupán a jackpot, vagyis a telitalálat nyereménye halmozódik, hanem a 2, 3 és 4 találatoké is.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 9. csütörtök
Natália
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 8. 20:39