15 °C Budapest

Még nem jelentkezett az Ötöslottó nyertese: 1,4 milliárd várja

Pénzcentrum
2013. január 12. 08:03

Egyelőre senki sem jelentkezett az Ötöslottó múlt héten kisorsolt 1, 4 milliárd forintos főnyereményéért. 2012-ben mindazonáltal így is több mint 30 milliárd forintot vihettek haza a magyar szerencsevadászok.

A legutóbbi, január 5-én tartott sorsoláson, 14 hét halmozódás után végre megütötték a főnyereményt. Az első játékhéten egyetlen szerencsés játékosnak sikerült eltalálnia mind az öt nyerőszámot, amiért több mint 1,4 milliárd forint ütötte a markát. A Pénzcentrum.hu értesülései szerint azonban a szerencsés játékos egyelőre még nem jelentkezett nyereményéért. A Szerencsejáték Zrt. pedig még a szelvényre vonatkozó adatokat (a lottószelvény feladásának helye, stb., időpontja) is bizalmasan kezeli. A nyertesnek a sorsolás napjától számított 90 napig van lehetősége jelentkezni a nyereményéért!

Élőben közvetítjük a sorsolást!

Tízmilliárdokat osztottak szét

Az Ötöslottón - a társaság legrégebbi, a nagy nyeremények és halmozódás miatt talán legnépszerűbb játékán - a 2012-es évben összesen 11 számjegynyi, pontosan 20 306 545 165 forint nyereményt fizetett ki a Szerencsejáték Zrt. Az összeg jókora, a Nemzeti Eszközkezelő Zrt. 2013-as költségvetésének például kétharmadát fedezné. A legfrissebb információk szerint az eszközkezelő idén 10 ezer ingatlant szeretne megvásárolni.

A tavalyi legnagyobb Ötöslottó nyereményt 2 szerencsés játékos vihette haza, nyereményük egyenként (~2 milliárd forint) még így is több mint az idei első játékhéten egyvalaki által megütött 1, 4 milliárd forintos főnyeremény. De 4 találatosokból is akadt bőven a 2012-es évben, összesen 1 989 szelvény csúszott le egyetlen számjegy miatt a telitalálatról. Köztük a legnagyobb nyeremény tulajdonosa így is 7 636 755 forintnak örülhetett a sorsolást követően.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A Hatoslottó játékosoknak sincs oka ugyanakkor panaszra, 2012-ben 2 454 651-en vihettek haza kisebb-nagyobb nyereményt. Az összes kisorsolt nyeremény ebben a játékban megközelítette a 10 milliárd forintot, egészen pontosan 9 305 735 825 forinttal lettek gazdagabbak a szerencsés játékosok. A legnagyobb nyeremény tulajdonosa lehet természetesen a legboldogabb, 1 491 506 710 forintos nyereményével ugyanis helyet bérelt magának a hazai felső tízezerbe egy életre. De a legnagyobb 5 találatos szelvény birtokosának sem kell szomorkodnia, bár ő csupán mintegy 900 ezer forinttal egészíthette ki éves keresetét.

A Skandináv lottón tavaly 22 játékosnak volt telitalálata, a legnagyobb nyeremény tulajdonosa 411 100 015 forintot kapott. A játékban egyébként szintén milliók, összesen 2 673 087-en nyertek valamekkora összeget.

 

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 25. szerda
Orbán
21. hét
Május 25.
Törülközőnap
Május 25.
Afrika napja
Május 25.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?