Ismét leállt az OTP netbankja

Pénzcentrum
2012. december 19. 18:21

Szerda délután elérhetetlenné vált az OTP netbanki szolgáltatása, az OTPdirekt.

A belépő oldalon mindössze az áll: "Technikai okok miatt az OTPdirekt internetbanki szolgáltatás nem elérhető. Az okozott kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük!" Az Index beszámolója szerint délután 4 óra körül kezdődött a leállás.

Az OTP kommunikációs osztálya szerda délután fél 6-kor közölte, hogy a leállásnak műszaki meghibásodás az oka, aminek elhárításán folyamatosan dolgoznak. Azt ugyanakkor nem tudják előre jelezni, hogy mennyi ideig áll még a rendszer.

"Amennyiben ügyfeleink közül bárkinek problémát okoz az internetbank leállása, panaszlevéllel fordulhat ügyfélszolgálatunkhoz. A panaszt kivizsgáljuk, indokolt esetben a keletkezett kárt megtérítjük" - közölte az OTP.

Nem az első váratlan leállás

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,54 százalékos THM-el, és havi 129 100 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 9,12% a THM; a Raiffeisen Banknál 9,37%; az MKB Banknál 9,4%,  a Takarékbanknál pedig 9,53%; míg az UniCredit Banknál 9,7%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni az OTP Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az elmúlt hónapokban több alkalommal is szembesülhettek az ügyfelek azzal, hogy leállt vagy akadozott a legnagyobb magyar pénzintézet netbanki rendszere. Legutóbb november elején volt váratlan leállás, technikai okok miatt. Hasonló figyelmeztetést tett közzé az OTP szeptember közepén és július elején is. Ősszel több alkalommal is volt karbantartás miatt előre tervezett és bejelentett technikai leállás, ekkor néhány óráig több más szolgáltatás (például készpénzfelvétel, kártyás fizetés) sem működött.

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 6. hétfő
Dorottya, Dóra
6. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?