3 °C Budapest

Címke: panaszlevél (20 cikk)

Pénzcentrum | 2012. december 19. 18:21

Ismét leállt az OTP netbankja

Szerda délután elérhetetlenné vált az OTP netbanki szolgáltatása, az OTPdirekt.

Pénzcentrum | 2011. július 25. 14:02

Hitel 1850 forintos sms-ért: újabb átverés a neten

Még mindig tarol a hitelkérők lehúzása az interneten. Egy újabb oldalon ígérnek személyi kölcsönt közalkalmazottaknak, magánvállalkozóknak, nyugdíjasoknak, anyaságin levő nőknek. A csak részben magyar oldalon 7-8 adat megadása után már hitelhez is "juthatunk", legalábbis az ígéret szerint - hívta fel a figyelmünket egy olvasónk.

Pénzcentrum | 2011. június 14. 10:02

Emelt díjas hitelnyújtás: újabb átverés a neten

Kezes, fedezet nélkül is akár 5 millió forintot ígért egy mára nem működő internetes oldalon pár cseh nyerészkedő. A trükk egészen egyszerű, a BLUE FINANCIAL Ltd. gyors hitelt ígért mindenkinek, amit igényelni egy "kék" vonalon lehetett, asszociálva ezzel az alacsony költséggel hívható telefonszámokra. De a honlapon egy kicsit tovább böngészve megtalálhattuk, hogy bizony a hívás nemhogy nem ingyenes, 625 forintba kerül percenként- írja az Index.

Pénzcentrum | 2011. február 25. 09:47

Orbán is megkapta a Deviza Hitelesek panaszlevelét

Nyílt levelet intézett a miniszterelnökhöz, a kormányhoz, az országgyűléshez, Schmitt Pálhoz, a bankszövetséghez, a kereskedelmi bankokhoz, a PSZÁF- és az MNB elnökéhez a Banki Hitelkárosultak Egyesületi vezetőinek elhivatottságát - azok hitelközvetítői múltja miatt - megkérdőjelező, magát Deviza Hiteleseknek nevező csoport.

MTI | 2011. január 31. 18:02

Meg nem válaszolt panaszlevelek: milliókat fizethet a biztosító

Tizenegy határozatban összesen 2,1 millió forint fogyasztóvédelmi bírságot szabott ki a Groupama Garancia Biztosítóra a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF), öt bírság 100-100 ezer, négy bírság 200-200 ezer, további kettő pedig 400-400 ezer forintos volt - a határozatok hétfőn jelentek meg a felügyelet honlapján.

Pénzcentrum | 2010. december 6. 15:02

Telefonon zaklatott a bank - megkapta büntetését

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) ma publikált határozatában 700 ezer forint bírságot szabott ki a Citibank Europe plc. Magyarországi Fióktelepére a gazdasági reklámtevékenységről, illetve a hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló törvények megsértése miatt.

Pénzcentrum | 2009. január 13. 15:00

Egy poloska a mobilunk: nem is sejtjük, mi mindent árul el rólunk!

Sokan talán bele sem gondoltak, hogy mobiltelefonunkk használatakor mi mindent megtud rólunk szolgáltatónk, kezdve a pontos földrajzi helyünktől, hogy mikor hagyjuk el az országot, vagy csak a lakásunkat, egészen odáig, hogy mobilnetezés közben milyen honlapokat tekintünk meg. Az ilyen információk egyes cégek számára kincset érnek...

Pénzcentrum | 2008. július 15. 13:00

Pereld a parkolótársaságot! Londonban 90 százalék, hogy nyersz!

Súlyos kritikákkal illették a londoni parkolási bírságok miatt a városvezetést, miután a hivatalos adatok szerint egyes kerületekben a fellebbezést benyújtó ügyfelek 94 %-a megnyerte a bizonyítási eljárást. Az egyéb közlekedési kihágások közül sok esetben a piros lámpán való áthajtást, a záróvonal figyelmen kívül hagyását és az egyéb apróbb közlekedési szabálysértéseket sem sikerült utólag bizonyítani.

Pénzcentrum | 2008. január 2. 13:00

Minden ötödik hitelkártyás késedelemben: bekeményítenek a bankok!

Drámai mértékben, közel 20 százalékkal nőtt a hitelkártyás adósságukat nem fizetők aránya az Egyesült Államokban. A jelentős hitelkártyás hitelállománnyal rendelkező bankok, a késedelmes állomány bővülésére a büntetőtételek drasztikus emelésével reagáltak, ám több esetben nem csak a kiemelten kockázatosnak minősített ügyfelek esetében.

Pénzcentrum | 2006. december 29. 13:00

Panaszlevelek tömege - megrohamozták az Applet

Felháborodott vásárlók sora rohamozta meg leveleivel az amerikai digitális óriás, az Apple online letöltési fórumát, az iTunest, mert karácsony első- és másodnapján az nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a letöltés lelassult, sőt néhány esetben a rendszer be sem engedte a vásárolni kívánókat, kedves hibaüzenetekkel tolmácsolva a problémát.