3 °C Budapest

OTP gyorshír! Sürgős információ az ügyfeleknek

Pénzcentrum
2012. november 5. 13:42

Nem működik az OTP netbankja - tájékoztatott a pénzintézet hétfőn délután, Facebook-oldalán. Több kommentelő ugyanakkor arról számol be, hogy már délelőtt is akadozott a rendszer.

FRISS! Az OTPdirekt nyitólapján az alábbi tájékoztatást tették közzé: "Tájékoztatjuk, hogy az internetbankban a hosszú hétvége során megadott és rendszerünkben tárolt megbízások feldolgozása november 5-én nem történt meg teljes körűen. A hétfőn fel nem dolgozott tételeket bankunk november 6-án reggel feldolgozta.
Az okozott kellemetlenségért ezúton is elnézését kérjük."

A Facebookon hétfőn este megjelent tájékoztatás szerint az OTP internetbanki belépéskor és a tranzakciók jóváhagyásakor küldött, úgynevezett Mobil Aláírás SMS-ek havi 10 darabszámot meghaladó üzenetei után sem számít fel fizetendő díjat, ezek az üzenetek ingyenesek.

Mint arról beszámoltunk, az OTP hétfőn délután fél 2 előtt pár perccel tette ki Facbook-oldalára a figyelmeztetést, amely szerint technikai probléma miatt jelenleg nem lehetséges az OTPdirekt internetbankba bejelentkezni, illetve aktív tranzakciókat végrehajtani.

 Ezt olvastad már?Ezt neked Matolcsy új adója: 2013 legolcsóbb bankszámlái

Mint írták, a hiba elhárításán munkatársaik dolgoznak, az okozott kellemetlenségért elnézést kérnek. Értesítik ügyfeleiket, amint a szolgáltatás újra zavartalanul elérhető lesz.

A bank facebook oldalán több ügyfél is aggodalmát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a törlesztőrészletét nem tudja időben befizetni. Az OTP bank arról tájékoztatta a Pénzcentrum.hu-t, hogy amennyiben a technikai problémából bármely ügyfélnek kára származik, azt a bank bejelentést követően kivizsgálja.

A legnagyobb magyar bank netbanki felülete több alkalommal is akadozott az elmúlt hónapokban. Hasonló figyelmeztetést tett közzé az OTP szeptember közepén és július elején is. Legutóbb október 25-én és október 29-én volt karbantartás miatt előre tervezett és bejelentett technikai leállás, ekkor néhány óráig több más szolgáltatás (például készpénzfelvétel, kártyás fizetés) sem működött.

 

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 9. péntek
Natália
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?