0 °C Budapest

Nagyot kaszál a Tesco idén nyáron

2012. július 30. 09:07

Jelentős forgalomnövekedést hozott a labdarúgó-Eb a sörpiacon, s a piaci szakértők szerint az olimpiától is hasonló élénkülés várható.

Mintegy tíz-húsz százalékkal bővült a júniusi futball-Európa-bajnokság ideje alatt a hazai sörfogyasztás, a kereskedők a múlt hét pénteken megnyitott olimpia kapcsán is élénkülő forgalommal számolnak.

Pálfalvi Márta, a Tesco kommunikációs vezetője például húszszázalékos forgalombővülésről számolt be a sörök esetében, s véleménye szerint a megnövekedett forgalom az olimpia idején is megmaradhat.

A GFK Hungária adatai alapján nem feltétlenül van összefüggés a fogyasztás és a nagy sportesemények között. A 2006-os labdarúgó-világbajnokság idején a sör a hagyományosan kimutatható szezonalitást is meghaladó, kimagasló mennyiségben fogyott. A rendezvény első hónapjában a sós snackek is jól teljesítettek. A 2008-as labdarúgó-Eb viszont csupán a hónapnak megfelelő söreladást és annál valamivel erősebb snackforgalmat hozott, míg az olimpia hónapja a viszonylag magas átlaghőmérséklet ellenére már kifejezetten átlag alatt teljesített a sör esetében.

 

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 30. hétfő
Martina, Gerda
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?