16 °C Budapest

3,2 milliárd az Ötöslottó főnyereménye! Mutatjuk a számokat

Pénzcentrum
2012. május 12. 15:25

Az Ötöslottó eheti várható főnyereménye 3 200 millió forint - ez ugyanúgy nettó összeg, mint a Szerencsejáték Zrt. minden nyereménye. A jelenlegi minden idők legnagyobb öttalálatosainak sorában a 2. helyet foglalná el - amennyiben egyetlen telitalálatos szelvény lenne. A Hatoslottó eheti várható főnyereménye 1 358 millió forint.

Mutatjuk a számokat!
Az Ötöslottó nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők:
1, 25, 27, 69, 81

Kattints ide és nézd meg, elvitte-e valaki a 3,2 milliárdos főnyereményt


Az Ötöslottó-jackpot immár 25. hete halmozódik. A Szerencsejáték Zrt. lapunkat arról tájékoztatta: tapasztalataik szerint halmozódás idején hosszabb távon jellemzően nő a játékkedv. Hetente átlagosan nagyjából 3,5 millió Ötöslottó alapjáték érkezik be, halmozódás idején emelkedik a darabszám. A játékkedv jelenleg is rendkívül élénk: az elmúlt héten közel 6 millió alapjáték érkezett be.


Meddig halmozódhat a nyeremény?

Amennyiben a halmozódás kezdő időpontjától (az olyan sorsolást követő nap, amely sorsolás eredménye alapján valamely nyerőosztályban nincs nyertes játék) számított egy éven belül tartott utolsó sorsoláson sincs nyertes az adott nyerőosztályban (például telitalálatos), akkor a halmozódás véget ér. A Szerencsejáték Zrt. ekkor a halmozott összeget még ugyanezen sorsolás eredménye alapján a nyertest tartalmazó nyerőosztályok nyereményalap-hányadának megemelésére fordítja az alábbiak szerint:

1. a nyertest tartalmazó nyerőosztályok nyereményalap-hányadát a legalacsonyabb sorszámú ilyen nyerőosztály kivételével a halmozott összeg 10-10 százalékával,

2. a nyertest tartalmazó legalacsonyabb sorszámú nyerőosztály nyereményalap-hányadát a halmozott összeg fennmaradó részével növeli.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A halmozódás 1991-es bevezetése előtt a leghosszabb öttalálatos nélküli időszak 58 héten át - 1957 októberétől 1958. év végéig - tartott.

A Hatoslottón is minden idők második legnagyobb főnyereménye a tét

A játékszervező tájékoztatása szerint a Hatoslottó eheti várható főnyereménye 1 358 millió forint. A jackpot immár 16. hete halmozódik, a legutóbbi telitalálat idén januárban volt, akkor 442 millió forintot vitt el a szerencsés. A jelenlegi nyeremény minden idők legnagyobbjainak sorában a 2. helyet foglalná el, amennyiben egyetlen telitalálatos szelvény lenne.

A Hatoslottón átlagosan 1,8 millió alapjátékot játszanak meg hetente a szerencsevdászok, az elmúlt héten ennél közel 1 millióval több, 2,7 millió szelvényt töltöttek ki.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem