22 °C Budapest

Újabb világcég nyitott boltot Magyarországon

Pénzcentrum
2012. április 3. 19:02

Megnyitotta első magyarországi márkaboltját Budapesten az angol The Body Shop kizárólagos hazai képviselete, az Avanzo-Trade Kft.

Budapesten, az Aréna Plázában nyílt meg a mai napon az első magyarországi The Body Shop márkabolt. A kozmetikai cikkeket gyártó cég termékeinek előállításában kiemelkedő szerepet játszanak a világ eldugott zugaiban élő, nehéz helyzetű, szegény közösségek, amelyektől alapanyagokat, ajándéktárgyakat, kiegészítőket vásárol a társaság.

Az úgynevezett Community Trade (közösségi kereskedelem) program tisztes megélhetést kínál a résztvevő közösségeknek, bekapcsolva őket a világkereskedelembe. A biztos megélhetésért cserébe hosszú távon és egyenletesen kiemelkedő minőségű anyagokat és termékeket állítanak elő, ami a cég számára komoly versenyelőnyt jelent. A kozmetikai társaság idén bevezeti első The Body Shop Foundation termékét. Az abból származó értékesítési bevételek az adott régióban élő helyi közösségekhez jutnak majd el a vásárlók szavazatai alapján.

A The Body Shop Internationalt 1976-ban alapította Dame Anita Roddick. Az első bolt Brightonban, Anglia déli partján nyílt, és mindössze 25, kézzel kikevert kozmetikumot forgalmazott. Mára a The Body Shop International 2500-nál is több üzletet üzemeltet, és több mint 1200 különféle terméket forgalmaz.

Az angol társaság érte el, hogy ma az Európai Unióban már nem lehet olyan kozmetikumokat forgalmazni, illetve alapanyagokat felhasználni, amelyek hatását állatokon teszteltek. A társaság fontosnak tartja a hulladék mennyiségének csökkentését is, ezért olyan műanyag flakonokat használ, amelyek teljes egészében újra felhasznált anyagból készülnek. 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 19. vasárnap
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm