Itt a Tesco nagy bejelentése: mindenki erre várt

Pénzcentrum
2012. február 28. 09:50

Márciustól indul a Tesco mobilszolgáltatása - jelentették be a társaság mai sajtótájékoztatóján. Az áruházlánc Magyarország negyedik független mobilszolgáltatójaként definiálta magát, a Tesco Mobile, a Tesco és a Vodafone közös - 50-50 százalékban tulajdonolt - vállalkozása független mobilszolgáltatóként fog működni a magyar piacon. A vállalat Tesco Mobile néven fogja kínálni szolgáltatásait a magyarországi Tesco áruházakban, a Vodafone technológiájának és hálózatának támogatásával.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A mai tájékoztatón elhangzott: a készülékek a Tesco áruházak országos hálózatán keresztül lesznek hozzáférhetőek. "Ez egy igen izgalmas vállalkozás a Tesco számára" - mondta Gerry Gray, az áruházlánc magyarországi ügyvezető igazgatója. A sajtótájékoztatón részt vett  Beck György, Vodafone Magyarország Zrt. elnöke is: bevezetőjükben mindketten az együttműködés jelentőségét hangsúlyozták.


Az új szolgáltató a 31-es hívószámot kapta, a készülékek négy napon belül elérhetőek lesznek. Az első hálózaton belüli "csörgetéssel" kezdődött a Reszkető Péter, Tesco Mobile vezérigazgatójának előadása.

Mindent megdupláznak

Reszkető Péter elmondta: 29,5 forintért telefonálhatunk majd minden hálózatba a Tesco feltöltő kártyás csomagjával. Valójában a percdíj 59 forint lesz, de mivel minden felöltést megdupláz a Tesco, úgy is számolhatunk, hogy 29,5 forintba kerül a hívás az előfizetőknek. Bármely áruházban fel lehet tölteni a készülékeket, ahol dupla pontot írnak jóvá a klubkártya tulajdonosoknak. A csomagban 10 megabájt ingyen internet is elérhető, ezt plusz díjakért cserébe lehet növelni.

A feltöltési értéket csak 30 napig érvényes bónusszal duplázza meg a Tesco, ezért érdemes figyelni arra, hogy az új csomag esetében annyival töltsük fel a keretünket, hogy a bónuszt 1 hónapon belül le tudjuk beszélni. A legkisebb feltölthető egység 2 ezer forint. A rendszer elsőnek mindig a bónuszok összegéből vonja le a hívásköltséget, így könnyebben elérhető a 29,5 forintos percdíj.

Maga a SIM kártya 500 forintba fog kerülni, ebből 300 le is beszélhető (5 percre elegendő). Annyira rá akarja venni az áruház az új csomag kipróbálására az embereket, hogy a megvásárolt készülékek közül az egyik olcsóbb 2 hálózatot, azaz két SIM kártyát is tud kezelni. Ezzel gyakorlatilag a Tesco eszközével a régi szám és előfizetés használata mellett lehet kipróbálni a szolgáltatást.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)


A kínálat másik "csúcsa" a Samsung készüléke, a Galaxy Mini lesz, mellyel a mobilinternet adta lehetőségek is kiaknázhatóak. A hagyományos telefonokat keresők is válogathatnak, 3 további készülék várja őket. A legolcsóbb készülég a 2 990 forintért kínált Samsung E1080-as lesz, a legdrágább pedig a már említett Samsung Mini, 31 990 forintért.

Újságírói kérdésre Reszkető Péter elmondta, hogy később lehetségesnek tartja előfizetéses szolgáltatás beindítását is, de egyelőre csak a Tesco Mobile Dupla csomagot kínálják ügyfeleiknek.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 16. szombat
Gál
41. hét
Október 16.
Élelmezési világnap
Október 16.
A kenyér világnapja
Október 16.
Blog akciónap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?