7 °C Budapest

Beindult a hólapát biznisz a barkácsboltokban

Pénzcentrum
2012. február 8. 13:04

A jelentős mennyiségű hónak és a fagypont alatti hőmérsékletnek köszönhetően ugrásszerűen megnőtt a téli szezonális termékek forgalma a barkácsboltokban. A legkeresettebb árucikk a hólapát - tájékoztatta lapunkat a Praktiker.

A barkácslánc már tavaly ősz óta készül a szezonra, jelentős téli árukészlettel, ezek kereskedelme azonban az enyhe időjárás miatt eddig stagnált. Csak az utóbbi néhány napban nőtt meg ugrásszerűen a szezonális termékek forgalma, ami nyilvánvalóan a tartósan hideg és havas időjárásnak köszönhető.

Az eladási számok alapján az olcsó hólapátok fogytak a legjobban az utóbbi pár napban, ez olyan szintű forgalmat jelentett, hogy egyes áruházaknak már után kellett rendelniük, hogy ki tudják elégíteni a megnövekedett vásárlói igényeket.

A hóláncok, az akkumulátorok forgalma is megháromszorozódott a korábbi időszakhoz képest, az útszóró sók 5 és 10 kg kiszerelésben szintén jól fogytak, a környezetbarát jégoldók iránt viszont nem igazán mutatkozott kereslet. Az elmúlt hétvégén a szánkók és az egyéb téli játékok, mint például a műanyag bobok és csúszkák iránt is jelentős mértékben megnövekedett az érdeklődés - közölte a Praktiker. 

 

NEKED AJÁNLJUK
Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?