27 °C Budapest

Hatoslottó, Ötöslottó: fontos változás jön

Pénzcentrum
2011. december 31. 08:01

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a szilveszteri, újévi időszak alatt a játékok sorsolási rendje és a nyitva tartás is változik.

A Szerencsejáték Zrt. lottózói 2012. január 1-jén (Újév, vasárnap), zárva tartanak. 2011. december 31-én (Szilveszterkor), a szokásos szombati nyitvatartási rend szerint, de legkésőbb 14.00 óráig tartanak nyitva a lottózók.

Az online rendszer ezeken a napokon is nyitva tart a megszokott rend szerint. A játékosok interneten, telefonon, SMS-ben, az ünnepnapon is nyitva tartó értékesítőhelyeken, valamint az OTP bankjegykiadó-automatákon adhatják fel játékaikat. A mobilegyenleg feltöltési tevékenység 2012. január 1-jén szünetel.

December 31-én, szombaton, a Kenó játékokat 13 óra 30 percig adhatják fel, a Puttó számsorsolások a szokásos rend szerint kerülnek lebonyolításra.

Az Ötöslottó, a Joker és a Luxor 52. heti számsorsolása 2012. január 1-jén vasárnap lesz, 18.35-ös kezdettel. A Hatoslottó sorsolását a szokott időben (várhatóan vasárnap délután 16 órakor) tartják.A sorsolásokat a Pénzcentrum.hu élőben közvetíti. 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 21. szombat
Konstantin
20. hét
Május 21.
Szeged napja
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?