12 °C Budapest

Hatoslottó, Ötöslottó: fontos változás jön

Pénzcentrum
2011. december 31. 08:01

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a szilveszteri, újévi időszak alatt a játékok sorsolási rendje és a nyitva tartás is változik.

A Szerencsejáték Zrt. lottózói 2012. január 1-jén (Újév, vasárnap), zárva tartanak. 2011. december 31-én (Szilveszterkor), a szokásos szombati nyitvatartási rend szerint, de legkésőbb 14.00 óráig tartanak nyitva a lottózók.

Az online rendszer ezeken a napokon is nyitva tart a megszokott rend szerint. A játékosok interneten, telefonon, SMS-ben, az ünnepnapon is nyitva tartó értékesítőhelyeken, valamint az OTP bankjegykiadó-automatákon adhatják fel játékaikat. A mobilegyenleg feltöltési tevékenység 2012. január 1-jén szünetel.

December 31-én, szombaton, a Kenó játékokat 13 óra 30 percig adhatják fel, a Puttó számsorsolások a szokásos rend szerint kerülnek lebonyolításra.

Az Ötöslottó, a Joker és a Luxor 52. heti számsorsolása 2012. január 1-jén vasárnap lesz, 18.35-ös kezdettel. A Hatoslottó sorsolását a szokott időben (várhatóan vasárnap délután 16 órakor) tartják.A sorsolásokat a Pénzcentrum.hu élőben közvetíti. 

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 18. kedd
Erik, Alexandra
20. hét
EZT OLVASTAD MÁR?