Ezek a vonatok nem közlekednek szilveszterkor

Pénzcentrum
2011. december 27. 14:30

A mai naptól a megszokott menetrend szerint közlekednek a személyszállító vonatok - hívja fel a figyelmet a MÁV-START Zrt. Tájékoztatásuk szerint a szilveszteri és az újévi közlekedési rendben sem lesz változás; minden nap a meghirdetett menetrend lesz érvényben.

A közlekedési rendről az utasok indulás előtt érdeklődhetnek a MÁV-START Zrt. telefonos ügyfélszolgálatán, a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon a 06 (40) 49 49 49-es telefonszámon, vagy tájékozódhatnak a személyszállító vasúttársaság weboldalán, az ELVIRA menetrendi keresőben.

A társaság ugyanakkor felhívja az utasok figyelmét a közforgalmú menetrendben és az internetes ELVIRA keresőben a 30-36 közötti kódokkal megjelölt vonatokra, amelyek - az elmúlt évekhez hasonlóan - az ünnepi időszakban különböző napokon a csökkenő utazási igényeknek megfelelően nem közlekednek, illetve a 39-es kóddal jelöltekre, amelyek a két ünnep között közlekednek.

A pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a személyszállító vasúttársaság azt javasolja, hogy az utazók vagy elővételben vásárolják meg menet-, illetve helyjegyeiket, vagy vegyék igénybe az internetes jegyvásárlást és nyomtassák ki otthon menetjegyüket.

 

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 20. péntek
Bernát, Felícia
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?