24 °C Budapest

Ilyen lesz a Nokia csúcsmobilja

Pénzcentrum
2011. október 27. 10:05

Tegnap mutatta be a Nokia vezérigazgatója, Stephen Elop a finn mobilgyártó első kettő, Windows Phone operációs rendszerrel működő telefonját, amelyek a Lumia 800 és a Lumia 710 névre hallgatnak.

Bemutatta két legújabb, már a Windows Phone operációs rendszerével működő okostelefonját a Nokia. A Lumia 800 és Lumia 710 elnevezésű készülékek várhatóan 420, illetve 270 euróba kerülnek majd. Összehasonlításképp a legutóbbi negyedévben 131 eurós átlagáron értékesítette okostelefonjait a finn mobilgyártó. Az új Lumia készülékekre már most több európai országban felvesznek előrendeléseket, köztük Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Hollandiában, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban is.


A vállalat egy alsó kategóriás sorozatot is bemutatott okostelefonokból, ami az Asha-névre hallgat majd. "A Microsoft és a Nokia számára ez egy mindent vagy semmit alkalom. Nagyon nehezen tud a cég felállni, ha a Microsoft-stratégia elbukik" - kommentálta a FIM Bank elemzője a Bloombergnek a bemutatót.


A Nokia videóján jól láthatók azok a funkciók, amelyek érdekessé tehetik a vásárlók számára a Lumia készülékeket, mint a navigációs szolgáltatás, vagy az integrált közösségi megoldások.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 16. szerda
Jusztin
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?