20 °C Budapest

Ilyen lesz a Nokia csúcsmobilja

Pénzcentrum
2011. október 27. 10:05

Tegnap mutatta be a Nokia vezérigazgatója, Stephen Elop a finn mobilgyártó első kettő, Windows Phone operációs rendszerrel működő telefonját, amelyek a Lumia 800 és a Lumia 710 névre hallgatnak.

Bemutatta két legújabb, már a Windows Phone operációs rendszerével működő okostelefonját a Nokia. A Lumia 800 és Lumia 710 elnevezésű készülékek várhatóan 420, illetve 270 euróba kerülnek majd. Összehasonlításképp a legutóbbi negyedévben 131 eurós átlagáron értékesítette okostelefonjait a finn mobilgyártó. Az új Lumia készülékekre már most több európai országban felvesznek előrendeléseket, köztük Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Hollandiában, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban is.


A vállalat egy alsó kategóriás sorozatot is bemutatott okostelefonokból, ami az Asha-névre hallgat majd. "A Microsoft és a Nokia számára ez egy mindent vagy semmit alkalom. Nagyon nehezen tud a cég felállni, ha a Microsoft-stratégia elbukik" - kommentálta a FIM Bank elemzője a Bloombergnek a bemutatót.


A Nokia videóján jól láthatók azok a funkciók, amelyek érdekessé tehetik a vásárlók számára a Lumia készülékeket, mint a navigációs szolgáltatás, vagy az integrált közösségi megoldások.

Nagy siker a közösségépítő agrárprogram: így fogadhatsz Te is örökbe egy birsalmafát

Hatalmas siker a birsalmafa-örökbefogadó program, az a cél pedig, hogy közösséget építsenek, egyre inkább beérni látszik.

Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 20. szombat
István
33. hét
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?