11 °C Budapest

Aranybánya a leszoktatás: akik megszedhetik magukat az új törvényen

Pénzcentrum
2011. április 27. 10:00

Megszavazta az országgyűlés a nemdohányzók védelméről szóló törvényt. Talán most még aktuálisabb a leszokás, mint eddig bármikor, ha 1 év múlva már füstmentesen akarunk együtt sörözni a barátainkkal. A dohányosok 70 százaléka szeretne leszokni, 30 százaléka meg is próbálja, mégis csak 3 százaléknak sikerül. Nagy üzlet a visszaesőknek újabb és újabb leszokási módokat kínálni, akár 100 ezer forintos leszokási programot is kínálnak az elszánt cigitől szabadulni kívánóknak - írja a Napi Gazdaság.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Több féle termék közül választhat a leszokni kívánó dohányos, az erre szakosodott iparág is egyre terebélyesebb. Találunk leszokást segítő lúgosítókat, gombákat, személyre szabott programokat. Az erre szakosodott honlapokon nem egyszer személyre szabott tanácsokat kaphatunk, folyamatos kapcsolattartással segíthetnek a leszokásban.

Tabletták népszerűségét csökkenti a vénykötelességük és az, hogy az érintettek 80 százaléka még csak nem is hallott róluk. Legolcsóbb megoldások között szereplő nikotinos rágó és tapasz mellett több alternatív megoldás is kínálkozik. Tót Éva tüdőgyógyász szerint ezek hatékonysága koránt sem biztosított, hiszen a gyártóknak nem kell a hatásosságukat bizonyítania a forgalmazás megkezdéséhez.

 

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 19. kedd
Nándor
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 19. 17:06