Megnyugodhatnak a húsvétra készülődő háziasszonyok. Az előrejelzések szerint ugyanis nem lesz drágább a sonka, mint tavaly. A gyártók már meg is kezdték a füstölt húsok kiszállítását a különböző üzletekbe - írja a Népszabadság.
Az ünnepi hústermékektől mintegy tízmilliárdos forgalmat remél a Hússzövetség - mondta a lapnak Éder Tamás elnök. A szövetség tagvállalataitól beérkező információk alapján nem lesz panasz a kínálatra és a tavalyi árakon vihetik haza az ünnepi étket a fogyasztók.
A szakmai szövetségek és a gyártók évek óta azon dolgoznak, hogy a silány minőségű olcsó termékek helyét átvegyék a garanciával rendelkező márkázott áruk. Mentzel Lászlóné, a Vágóállat és Hús Szakmai Szervezet és Terméktanács titkára elmondta, hogy szerencsére a magyar fogyasztók már óvatosabbak lettek és keresik a jobb minőségű hústermékeket.

Mégse ment ki a divatból a borravaló? Úgy jattolnak a magyarok a futároknak, mintha nem lenne holnap
A legtöbben már megelőlegezve, a kiszállítás előtt adnak és a rendelésszámokhoz arányosan Budapesten kapják a legtöbb borravalót a futárok.
"Gyakori tévhit, hogy fenntarthatóan élni drága. (...) Pedig a fenntarthatóság sokkal gazdaságosabb" - Hegedűs Kristóf.
Egy fiatal közgazdász házaspár miért dönt úgy, hogy a budapesti életet hátrahagyva a Mátrába költözik, és megment egy 3,2 hektáros, kivágásra ítélt gyümölcsöskertet?
A környezettudatos, fenntartható életmód kialakítása mindannyiunk közös érdeke.
Anita a kislányának keresett használt télikabátot az online piacon, de a hatalmas kínálat ellenére sem találta meg, amit keresett. Így született meg a Ruhacsúszda ötlete.


