17 °C Budapest

Itt vásárolhatsz OTP Cafetéria kártyáddal

2011. február 28. 16:17

Alig egy év alatt több mint duplájára emelkedett az OTP Pénztárszolgáltató által bevezetett plasztikkártya birtokosok száma. Így a társaság által 2008-ban bevezetett OTP Cafetéria kártya birtokosok száma mára elérte az 50 ezret. A nagyszámú elektronikus utalványfelhasználó igényeit a hipermarketek mellett országszerte több mint 6000 elfogadóhely igyekszik kielégíteni: ezek között megtalálhatóak éttermek és ételfutár szolgáltatások is.

A társaság a kártya 2008-as bevezetésével azt a célt tűzte ki maga elé, hogy olyan megoldást biztosítson ügyfelei számára, amelynek segítségével hat különböző Cafetéria elemet egy kártyával lehet kényelmesen és egyszerűen igénybe venni, akár a szokásos 12 hónap helyett 24 hónapon keresztül.

A kezdeményezés sikerét jól tükrözi az a tény, hogy alig egy év alatt több mint duplájára emelkedett azon ügyfelek száma, akik a kártya segítségével mindig annyit fizethetnek, amennyi a vásárlás pontos költsége volt. Ráadásul a munkavállalók már több mint 6000 elfogadóhelyen élvezhetik a plasztikkártya nyújtotta előnyöket.

A kedvező fogadtatást támasztja alá az is, hogy a folyamatosan bővülő elfogadóhelyi listán már a legkülönfélébb szolgáltatásokat nyújtó üzletek is megtalálhatóak: az egyes Cafetéria juttatásokat le lehet vásárolni sportszeráruházakban, gyógyszertárakban, éttermekben, ruházati boltokban vagy akár egy bútorüzletben is. Továbbá a hordozható POS rendszereknek köszönhetően már számos ételfutár is lehetővé tette a Cafetéria kártyás fizetést.

"Két évvel ezelőtt azért indítottuk útjára a Cafetéria kártyás rendszert, hogy egyfelől a munkáltatók számára egyszerűbbé, gyorsabbá és követhetőbbé tegyük a különböző Cafetéria juttatások folyósítását, másfelől pedig egy olyan megoldást szerettünk volna biztosítani a munkavállalók részére, amely lehetővé teszi a juttatások hatékony és akár két éves felhasználhatóságát is. Örömmel látjuk, hogy kezdeményezésünk valóban kedvező fogadtatásra talált, hiszen mind az elfogadóhelyek, mind pedig a kártyát biztosító munkáltatók száma folyamatosan növekszik."- mondta Róth Lajos, a társaság vezérigazgatója.

A bankkártyák elvén működő rendszer munkáltatói népszerűségének oka az, hogy nagyon kevés adminisztrációt igényel, mivel nem szükséges havonta tárolni és kiosztani a juttatásokat, mert elektronikus utalás útján érkeznek meg a munkavállalók kártyáira. Így azt a munkaerőforrást, amit eddig erre szántak most más, hasznosabb célokra lehet átcsoportosítani.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A Cafetéria kártya elfogadóhelyek számának, és az ezáltal igénybe vehető szolgáltatások körének folyamatos bővülésével, valamint az egyre gyorsabb és hatékonyabb POS-termináloknak köszönhetően az elkövetkezendő időszakban a kártyabirtokosok száma várhatóan még tovább növekedhet.

 

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 25. szerda
Orbán
21. hét
Május 25.
Törülközőnap
Május 25.
Afrika napja
Május 25.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?