17 °C Budapest

Így lesznek nyitva a boltok az ünnepi hétvégén!

2010. október 21. 11:02

Október 23-a nemzeti ünnepünk, és bár idén szombatra esik, a legtöbb bolt zárva tart.

Kivétel: benzinkút, virágbolt, édességbolt, vendéglátóhely, szórakozóhely, pihenőidő eltöltését szolgáló helyek, idegenforgalmi helyek kis üzletei, állandóan nyitva tartó kis üzletek.

Október 22-én, pénteken a szokásos rend szerint várják az üzletek a vásárlókat, néhány boltnál akár későbbi zárás is előfordulhat.

A vasárnap is nyitva tartó boltok (például hipermarketek, bevásárlóközpontok) másnap, október 24-én a megszokott rend szerint kinyitnak.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?