13 °C Budapest

Kiderült: itt épül az új Lidl

Pénzcentrum
2010. július 22. 13:32

Az új Lidl áruház műszaki átadása zajlik ezekben a napokban Kiskunhalason, ahol a beruházás most ért abba a szakaszába, amikor egy kis gondot okozhat a közlekedőknek, mivel az épületen kívül a közúti leágazások építése zajlik - írja a halasmedia.hu.

Az új Lidl átadása miatt napok óta további félpályás útlezárás, és forgalomterelés van az 53-as főút és Kárpát utca kereszteződésében. Munkagépek dolgoznak, az aszfaltot marják fel, és szélesítik a főutat.

 

Fotó: halasmedia.hu


A megépült parkolóból kivezető utat csatlakoztatják az 53-as főúthoz, és megkezdődtek a végső tereprendezési munkálatok is az épülő áruház körül.

 

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Fotó: halasmedia.hu


A munkálatokkal várhatóan a hétvégére elkészülnek, de addig is a forgalomszervezők kérik, hogy aki teheti, kerülje el ezt a kereszteződést a közúti közlekedés zavartalan bonyolítása érdekében.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?