24 °C Budapest

Kiderült: itt épül az új Lidl

Pénzcentrum
2010. július 22. 13:32

Az új Lidl áruház műszaki átadása zajlik ezekben a napokban Kiskunhalason, ahol a beruházás most ért abba a szakaszába, amikor egy kis gondot okozhat a közlekedőknek, mivel az épületen kívül a közúti leágazások építése zajlik - írja a halasmedia.hu.

Az új Lidl átadása miatt napok óta további félpályás útlezárás, és forgalomterelés van az 53-as főút és Kárpát utca kereszteződésében. Munkagépek dolgoznak, az aszfaltot marják fel, és szélesítik a főutat.

 

Fotó: halasmedia.hu


A megépült parkolóból kivezető utat csatlakoztatják az 53-as főúthoz, és megkezdődtek a végső tereprendezési munkálatok is az épülő áruház körül.

 

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Fotó: halasmedia.hu


A munkálatokkal várhatóan a hétvégére elkészülnek, de addig is a forgalomszervezők kérik, hogy aki teheti, kerülje el ezt a kereszteződést a közúti közlekedés zavartalan bonyolítása érdekében.

Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?