Kiderült: itt nyílik a legújabb Tesco hiper!

2010. június 17. 04:42

Tiszafüreden, a Tisza-tó fővárosában nyitja pénteken legújabb üzletét a Tesco. Az időzítés nem véletlen: az áruház és a város is a turisztikai főszezonra készül.

Május 18-án Tiszafüreden nyit új hipermarketet a Tesco. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei város hivatalos honlapján jelenleg is fut egy hirdetés, amelyben kiadó üzlethelyiségeket reklámoznak a Tesco üzletsoron. Per Bank, a magyarországi Tesco vezérigazgatója két hónapja úgy nyilatkozott: 2010-ben harminc áruház nyitását tervezik az ország különböző pontján. Tesco hipermarketből a tiszafüredi lesz a 103. Magyarországon.

A hely és az időzítés sem véletlen, hiszen köztudott, hogy Tiszafüred a Tisza-tavi régió legnagyobb települése és idegenforgalmi központja. A 11 ezer lakosú település önmagában nem feltétlenül indokolná, hogy hipermarket épüljön a városban, azonban a beruházó vélhetően már a turisztikai főszezonban ideérkező vásárlóerőre, a környező települések vásárlóira (is) számít.Nagyobb térképre váltás

A folyamatosan fejlődő térség ugyanis ott szerepel a magyar lakosság legnépszerűbb belföldi úti céljai között. A Magyar Turizmus Zrt. legfrissebb adatai szerint 2010. május-szeptemberben a Tisza-tó a 9. legnépszerűbb úticél a magyar lakosság körében, várhatóan a belföldi utazások 1,9%-a irányul majd ebbe a régióba.

250 új sajátmárkás termék
Új ügynökséggel dolgozik a Tesco: a sajátmárkás termékek csomagolásának megtervezésére kiírt tenderen a Poplart BTL Kommunikációs Ügynökség nyerte el a megbízást -értesült a Kreatív Online.

Az ügynökségnek nagy kihívást jelenthet a várható munkamennyiség, hiszen az elkövetkező egy évben közel 250 új sajátmárkás termék jelenik majd meg a áruházlánc polcain, emellett a Poplart feladata lesz a korábbi csomagolások aktualizálása, frissítése is.


Balaton vagy Adria? A válasz megérkezett Kattints!

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A tó és környéke a külföldi turisták körében is népszerű: Szlovákiából, Romániából, Ukrajnából is érkeznek vendégek -természetesen elsősorban a nyári szezonban. Tavaly összesen 265 ezer vendégéjszakát töltöttek el a turisztikai régióban.


A Tisza-tó mellett Tiszafüred másik nagy kincse a termálvíz, a látogatókat a termálstrand várja, melynek területén található úszómedence, strandmedence és fedett termálmedence is. A városba érkező vendégek szállásáról szállodák, panziók, színvonalas kempingek és a magán szállásadók gondoskodnak.

A kisvárosban jelenleg található egy Coop szupermarket, egy Spar, egy Lidl, egy Penny Market, a jövőben pedig egy Aldira is számítani lehet.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. május 19. szerda
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
EZT OLVASTAD MÁR?