23 °C Budapest

Kiderült: ezért zárt be a debreceni Saturn!

Pénzcentrum
2010. április 20. 09:32

Tegnap bezárt Debrecenben a 2008-ban nyílt Saturn elektronikai áruház, helyét a Media Markt veszi át - értesült a Napi Gazdaság.

Így gyakorlatilag a debreceni Media Markt átköltözik a Saturn helyére. Az üzlet bezárására elsősorban a debreceni piaci viszonyok miatt volt szükség.

A Napi úgy tudja, a bezárt Saturn üzlet dolgozóinak nagy részét átveszi a Media Markt, a leépítés várhatóan kevesebb mint 30 embert érint.  A cég nyitva tartja a Saturn vevőszolgálatát. vonatkozó fogyasztói jogok érvényesek maradnak.

A Saturn és a Media Markt egyaránt a Metro-csoporthoz tartozik. A cégcsoport tervei szerint a közeljövőben újabb áruházat nyit és nem várható újabb egységek bezárása.

 

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 21. szombat
Konstantin
20. hét
Május 21.
Szeged napja
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?