Titokzatos luxuscég költözik az Andrássyra + fotó

2010. március 17. 10:32

A divat fellegvárainak tekinthető világvárosokban jelen lévő luxusmárkák közül egyre több nyit exkluzív üzletet hazánkban, így Budapest legszebb sugárútjának, az Andrássy útnak kínálata ma már vetekszik a világ legdrágább bevásárlóutcáival. Március 25-én újabb stílusikonnal gazdagodik az Andrássy út kínálata - áll a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara közleményében.

Budapest belvárosa kiemelkedő ütemben fejlődik, és a tradicionális bevásárlóutca, a Váci utca mellett az Andrássy úton megtelepedő márkáknak köszönhetően egyre nagyobb a választék a szuperprémium divatmárkákból. Szembetűnő az olasz érdekeltségű divatmárkák érdeklődése a kelet-európai terjeszkedés irányába. A magyar piac vonzó lehetőséget kínál az olasz divatcégeknek, akik egymás után nyitottak üzletet az elmúlt években. Csak, hogy a legnagyobbakat említsük: Gucci, Armani, Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli és már mind önálló üzlettel rendelkeznek Budapesten. A legfrissebb hírek szerint heteken belül új stílusikon megjelenése várható az Andrássy úton, de a márka kilététét még titok övezi.

 


A high fashion luxusmárkák megjelenésével az Andrássy út lassan igazi felső kategóriás sétálóutcává alakul, és mivel a vásárlási preferenciák is sok hasonlóságot mutatnak a külföldi tendenciákkal, jó úton járunk afelé, hogy bekerüljünk a divatvilág nemzetközi vérkeringésébe. A feltételezés, miszerint ezek a márkák vonzzák egymást, és ahol az egyik megjelenik, ott előbb-utóbb a többivel is számolni kell, beigazolódni látszik.

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 27. hétfő
László
26. hét
Június 27.
Polgárőr nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?