32 °C Budapest

Titokzatos luxuscég költözik az Andrássyra + fotó

2010. március 17. 10:32

A divat fellegvárainak tekinthető világvárosokban jelen lévő luxusmárkák közül egyre több nyit exkluzív üzletet hazánkban, így Budapest legszebb sugárútjának, az Andrássy útnak kínálata ma már vetekszik a világ legdrágább bevásárlóutcáival. Március 25-én újabb stílusikonnal gazdagodik az Andrássy út kínálata - áll a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara közleményében.

Budapest belvárosa kiemelkedő ütemben fejlődik, és a tradicionális bevásárlóutca, a Váci utca mellett az Andrássy úton megtelepedő márkáknak köszönhetően egyre nagyobb a választék a szuperprémium divatmárkákból. Szembetűnő az olasz érdekeltségű divatmárkák érdeklődése a kelet-európai terjeszkedés irányába. A magyar piac vonzó lehetőséget kínál az olasz divatcégeknek, akik egymás után nyitottak üzletet az elmúlt években. Csak, hogy a legnagyobbakat említsük: Gucci, Armani, Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli és már mind önálló üzlettel rendelkeznek Budapesten. A legfrissebb hírek szerint heteken belül új stílusikon megjelenése várható az Andrássy úton, de a márka kilététét még titok övezi.

 


A high fashion luxusmárkák megjelenésével az Andrássy út lassan igazi felső kategóriás sétálóutcává alakul, és mivel a vásárlási preferenciák is sok hasonlóságot mutatnak a külföldi tendenciákkal, jó úton járunk afelé, hogy bekerüljünk a divatvilág nemzetközi vérkeringésébe. A feltételezés, miszerint ezek a márkák vonzzák egymást, és ahol az egyik megjelenik, ott előbb-utóbb a többivel is számolni kell, beigazolódni látszik.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 20. vasárnap
Rafael
24. hét
Június 20.
Apák napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?