13 °C Budapest

Kiderült! Ezért jönnek hozzánk a franciák!

Pénzcentrum
2009. november 12. 14:02

A Liberation című népszerű francia napilap november 9-i számában egy egész oldalas cikk szól a magyarországi fogászati turizmusról. A helyszíni riport címe: "Magyarország kedvelt desztináció: a fogászati kezelések 50%-kal olcsóbbak, mint Franciaországban."

Az összeállításban, az újságírónő Sopronban és Budapesten francia páciensekkel folytatott beszélgetéseiről számol be.

A Magyar Turizmus Zrt. franciaországi képviselete évek óta aktív szerepet vállal a Magyarországra irányuló fogászati turizmus népszerűsítésében is. A képviselet honlapján növekvő számban találhatók meg a "francophone", azaz francia páciensek fogadására felkészült budapesti és vidéki rendelők, valamint a fogászati turizmus szervezésére, közvetítésére alakult cégek, mint pl. a cikkben is szereplő Nicolas Pineau cége, az Eurodent'Air.

A fogászati turizmusban érdekelt vállalkozásokkal kialakított együttműködés keretében több kedvező újságcikk jelent meg, illetve különböző TV csatornák számoltak be a magyarországi fogászati rendelők tevékenységéről. A Liberation naponta több mint 800.000 olvasóhoz jut el. A francia vendégéjszakák közel 80%-a a Budapest-Közép-Dunavidék régióban realizálódik.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?