5 °C Budapest

Önkiszolgáló hálózatot akar a Szerencsejáték Zrt.

Pénzcentrum
2009. október 28. 09:02

Ismét azon fáradozik a Szerencsejáték Zrt., hogy önkiszolgáló terminálokat állítson üzembe, méghozzá több ezret - írja a Népszabadság.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az év elején ugyan már elvetették az erről szóló terveket, az akkori pályázati eljárásban ugyanis összefonódásokra derült fény, most azonban ismét napirendre került a hálózat kiépítésének terve.

A pályáztatással kapcsolatban most a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanácsnak vannak kifogásai, ők ugyanis nyilvános pályáztatást akarnak, melynek feltételrendszere ismert.

A vállalat eddig hét céget hívott meg, akik között az összes nemzetközileg jegyzett lottóipari beszállító szerepel. Közülük három győztest szeretnének kiválasztani, akik ezer-ezer terminált helyezhetnének el az országban, később azonban ezt megduplázhatják, így összesen mintegy 6 ezer terminálból álló hálózat alakulhatna ki.

Jelenleg egyébként 4396 online hálózatba kapcsolt értékesítési helye van a vállalatnak, plusz 2633 csak sorsjegyeket értékesítő árusa.

A terminálokon majdan elérhető játékok fajtájáról még nem született pontos döntés, de az első körben öt bukmékeri típusú játék kerülhetne a gépekre, idővel pedig sportfogadásra is lehetőség nyílna.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 19. szerda
Sára, Márió
3. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?