26 °C Budapest

Önkiszolgáló hálózatot akar a Szerencsejáték Zrt.

Pénzcentrum
2009. október 28. 09:02

Ismét azon fáradozik a Szerencsejáték Zrt., hogy önkiszolgáló terminálokat állítson üzembe, méghozzá több ezret - írja a Népszabadság.

Az év elején ugyan már elvetették az erről szóló terveket, az akkori pályázati eljárásban ugyanis összefonódásokra derült fény, most azonban ismét napirendre került a hálózat kiépítésének terve.

A pályáztatással kapcsolatban most a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanácsnak vannak kifogásai, ők ugyanis nyilvános pályáztatást akarnak, melynek feltételrendszere ismert.

A vállalat eddig hét céget hívott meg, akik között az összes nemzetközileg jegyzett lottóipari beszállító szerepel. Közülük három győztest szeretnének kiválasztani, akik ezer-ezer terminált helyezhetnének el az országban, később azonban ezt megduplázhatják, így összesen mintegy 6 ezer terminálból álló hálózat alakulhatna ki.

Jelenleg egyébként 4396 online hálózatba kapcsolt értékesítési helye van a vállalatnak, plusz 2633 csak sorsjegyeket értékesítő árusa.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A terminálokon majdan elérhető játékok fajtájáról még nem született pontos döntés, de az első körben öt bukmékeri típusú játék kerülhetne a gépekre, idővel pedig sportfogadásra is lehetőség nyílna.

Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Szemet vetett erre a szektorra Balogh Petya: 50 ezerért még te is a cégtársa lehetsz

A 120 fős tulajdonosi közösség mellé most Balogh Petya cége is beszállt a Brancs közösségi finanszírozási platformba.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. május 28. vasárnap
Emil, Csanád
21. hét
Május 28.
Hősök napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?