Póker és fogadás: ez a nyerő manapság

2009. június 3. 11:02

34 százalékkal növekedett a Sportingbet nevű internetes fogadóiroda bevétele az elmúlt időszakban.

A Sportingbet profitja az idei év áprilisának végéig elérte a 9,8 millió fontot (3,2 milliárd forint), szemben a tavalyi év hasonló időszakában mutatott 7,3 millió fonttal.

A cég menedzsmentje úgy fogalmazott: "óvatos optimizmussal" tekintenek a 2009-es évre.

A siker mögött vélhetően az internethasználat terjedése áll. Mivel egyre többeknek van egyszerű és gyors otthoni internet- elérése, napról-napra növekszik a sporteseményeket online követők száma is. Közülük pedig egyre többen szeretnének -akár csak kis tétekkel is- fogadni. Ráadásul a kártyajátékok -különösen a póker- soha nem látott népszerűségnek örvendenek.

Ugyanakkor a gazdasági világválság miatt sokan úgy gondolják, a szerencsejáték az egyik legegyszerűbb módja a gyors pénzkeresetnek.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az online szerencsejátékok piaca éves szinten 20 milliárd dolláros forgalommal büszkélkedhet, melynek egyharmadát a legdinamikusabban fejlődő szegmens, a póker jelenti.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 17. péntek
Zsófia
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?