Póker és fogadás: ez a nyerő manapság

2009. június 3. 11:02

34 százalékkal növekedett a Sportingbet nevű internetes fogadóiroda bevétele az elmúlt időszakban.

A Sportingbet profitja az idei év áprilisának végéig elérte a 9,8 millió fontot (3,2 milliárd forint), szemben a tavalyi év hasonló időszakában mutatott 7,3 millió fonttal.

A cég menedzsmentje úgy fogalmazott: "óvatos optimizmussal" tekintenek a 2009-es évre.

A siker mögött vélhetően az internethasználat terjedése áll. Mivel egyre többeknek van egyszerű és gyors otthoni internet- elérése, napról-napra növekszik a sporteseményeket online követők száma is. Közülük pedig egyre többen szeretnének -akár csak kis tétekkel is- fogadni. Ráadásul a kártyajátékok -különösen a póker- soha nem látott népszerűségnek örvendenek.

Ugyanakkor a gazdasági világválság miatt sokan úgy gondolják, a szerencsejáték az egyik legegyszerűbb módja a gyors pénzkeresetnek.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az online szerencsejátékok piaca éves szinten 20 milliárd dolláros forgalommal büszkélkedhet, melynek egyharmadát a legdinamikusabban fejlődő szegmens, a póker jelenti.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 6. csütörtök
Brúnó, Renáta
40. hét
Október 6.
A mosoly világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?