34 °C Budapest

Póker és fogadás: ez a nyerő manapság

2009. június 3. 11:02

34 százalékkal növekedett a Sportingbet nevű internetes fogadóiroda bevétele az elmúlt időszakban.

A Sportingbet profitja az idei év áprilisának végéig elérte a 9,8 millió fontot (3,2 milliárd forint), szemben a tavalyi év hasonló időszakában mutatott 7,3 millió fonttal.

A cég menedzsmentje úgy fogalmazott: "óvatos optimizmussal" tekintenek a 2009-es évre.

A siker mögött vélhetően az internethasználat terjedése áll. Mivel egyre többeknek van egyszerű és gyors otthoni internet- elérése, napról-napra növekszik a sporteseményeket online követők száma is. Közülük pedig egyre többen szeretnének -akár csak kis tétekkel is- fogadni. Ráadásul a kártyajátékok -különösen a póker- soha nem látott népszerűségnek örvendenek.

Ugyanakkor a gazdasági világválság miatt sokan úgy gondolják, a szerencsejáték az egyik legegyszerűbb módja a gyors pénzkeresetnek.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az online szerencsejátékok piaca éves szinten 20 milliárd dolláros forgalommal büszkélkedhet, melynek egyharmadát a legdinamikusabban fejlődő szegmens, a póker jelenti.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 19. szerda
Gyárfás
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm