11 °C Budapest

Itt gyógyul Liz Taylor? Kép a nógrádgárdonyi luxusszanatóriumról

2009. október 27. 18:02

A hírek szerint a valaha a világ legszebb asszonyaként számon tartott 77 éves Elizabeth Taylor novemberben Magyarországra érkezik. A szívműtéten átesett színésznőt állítólag az alábbi képen látható nógrádgárdonyi luxusszanatóriumban veszik majd kezelésbe. Forrás: Ingatlan.net

Beszámolók szerint az öt éve szélütésen átesett színésznő nincs túl jó állapotban. Az elmúlt években előbb jóindulatú agydaganat miatt műtötték, majd idén októberben a szívét operálták meg az orvosok.

A színésznő fogadására már most készülnek, de Taylor a sztárok többségével ellentétben nem hoz magával saját séfet.A luxusszanatórium konyhájában a Gundel egykori szakácsa forgatja a fakanalat, aki korábban II. János Pál pápának, nemrégiben pedig Bódi Gusztinak készített ételeket.

Itt gyógyulhat Liz Taylor novembertőlForrás: kastelyszanatorium.hu

A helyi lakosok több fekete luxusautót is láttak a szanatórium környékén az elmúlt napokban, a kastélyszanatórium vezetője nem cáfolta az értesüléseket, de információkat nem adhatott ki.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 29. szerda
Auguszta
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?