13 °C Budapest

320 milliós házat vett az ex-miniszterelnök + képek

2009. október 7. 11:02

Hatodik ingatlanát vásárolta a Blair-család. A korábbi brit miniszterelnök és felesége így már közel 3,5 milliárd forint értékű ingatlanbirodalom tulajdonosa.


Az orosz oligarchákhoz hasonlítják Tony Blairt és családját a brit bulvárlapok. A szigetország korábbi miniszterelnökének felesége a napokban megvásárolta hatodik lakását, így Blair-ék igazi kis ingatlanbirodalmat építettek fel.

 

A Blair-házaspár(Fotó: dailymail.co.uk)


Tony Blair és felesége, Cherie a napokban vásárolt egy 1,13 millió font (321 millió forint) értékű házat London egyik elegáns külvárosában, így ingatlan-portfóliójuk 6 tagúra, és 11,9 millió fontosra (3,5 milliárd forint) bővült.

 

Luxusbútorok tízmilliókért? Így vásárol Cherie Blair! Kattints!

 

Az új szerzemény (Fotó: dailymail.co.uk)


A legértékesebb Blair-ház a hét hálószobával felszerelt- Buckinghamshire-i kastély, amely becslések szerint 5,7 millió fontot (1,6 milliárd forint) ér. Emellett a korábbi miniszterelnöknek van két lakása -és már egy háza is- London belvárosában, valamint egy luxuslakása Bristolban. Ugyanakkor -mint arról nemrég beszámoltunk- eladják a Trimdon Colliery-i házukat, ahol Blair politikai karrierje kezdődött.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Szegény! Kastélyba kell költöznie a volt miniszterelnöknek

 

További hasznos és érdekes hírek címlapunkon: Kattints!

 

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem