13 °C Budapest

Csóróból 5 év alatt jómódú lett a kirúgott lány

2009. október 26. 16:02

Mintha csak a hollywoodi forgatókönyvírók írták volna az Avon legsikeresebb angliai értékesítőjének életét, 5 évvel ezelőtt arra is alig volt pénze, hogy a lakbérét kifizesse, ma pedig évi több mint 70 milliót keres az Avon termékein.

Az angliai Sunderlandben élő, most 29 éves Debbie Davist még 2004-ben rúgták ki az iskolai évei utáni első munkahelyéről. Egy nyomdában dolgozott havi 800 fontért, a leépítése után pedig 6 hónapig nem talált munkát. Komolyabb megtakarítások híján gyorsan elfogyott a pénze, és egy idő után nehézkessé vált számára a havi 400 fontos lakbér kifizetése, ezért jelentkezett az Avonhoz tanácsadónőnek.

Már az elején jól indultak a dolgok a cégnél. A hölgy az első három hét alatt 18 800 fontos (mai árfolyamon közel 5,5 millió forintos) forgalmat bonyolított a kozmetikai cégnek. A sikerén még saját maga is meglepődött, és nemsokára a barátját is beszervezte az üzletbe. Az elmúlt 5 évben a barátján kívül még további 2500 embert került a csapatába, akikkel együttesen évi 7 millió fontos forgalmat bonyolított, ami után ő mintegy 250 ezer font (kb. 72,5 millió forint) jutalékban részesült a cégtől.

Debbie Davis a barátjával és a kocsikkal


A sikeres tanácsadónő és barátja a kiugróan magas jövedelem mellett idén elnyerték a cég legsikeresebb értékesítői díját, amiért cserébe a hölgy egy sport Mercedest, a barátja pedig egy BMW kulcsát is átvehette a vállalattól. Ezenkívül a fárasztó munka kipihenését segíti a kocsik mellé az Avontól kapott mallorcai utazás is - írja a Daily Mail.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem