15 °C Budapest

Figyelem! Így változik az iWiW!

2009. október 13. 15:32

Az iWiW, a legtöbb regisztrált felhasználóval rendelkező magyar internetes közösségi szolgáltatás, új lehetőségekkel bővítette az áprilisban indult hírfolyam funkciót.

A felhasználók személyes hírfolyama kibővült és egybeolvadt a korábbról ismert üzenőfallal. Újdonság az iWiW-en az a lehetőség, hogy az interneten talált érdekességeket, fontos információkat a felhasználók néhány kattintással megoszthatják iWiW-es ismerőseikkel, vagyis felhívhatják figyelmüket arra, hogy éppen mi foglalkoztatja őket.

A hírfolyamba illeszkedő új beviteli mező váltja ki a korábbi üzenőfalat, segítségével a megszokott módon, továbbra is egyszerűen üzenhetnek ismerőseiknek. Lehetőség nyílik arra is, hogy az iWiW felhasználói más internetes oldalakon található izgalmas, érdekes információkat is megoszthassanak ismerőseikkel, legyenek azok képek, videók vagy cikkek. A weben található tartalmakat három különböző eszközzel is megjeleníthetjük saját hírfolyamunkban. Ha olyan szájton tetszett meg egy cikk, amelyen már megtalálható a "Megosztom az iWiW-en" gomb, elég erre rákattintani. Ha böngészőnkbe telepítjük az úgynevezett iWiW Bookmarklet alkalmazást, a könyvjelzők sávjában található gombbal vezérelhetjük a megosztást. Ha pedig egyszerűen lemásoljuk a megosztani kívánt cikk webcímét (url-jét), elég az iWiW új beviteli mezőjébe beilleszteni azt. A megosztott cikkekhez természetesen saját megjegyzéseket is fűzhetnek a felhasználók.

A Google-nél véget ért a válság! Kattints!

A "Megosztom az iWiW-en" gomb mától megtalálható az iWiW-hez hasonlóan az Origo Zrt. portfóliójába tartozó [origo] portál cikkoldalain. A gombot bármely más weboldal működtetője is megjelenítheti saját oldalain, az ehhez szükséges kódok a www.iwiw.hu/megosztas címen ingyenesen, mindenki számára hozzáférhetőek.

A nemrégiben megújult hírfolyamnak köszönhetően az adatlapokon végbement változások - így a kép- és videofeltöltések, a feladott apróhirdetések, új ismeretségek, klubokhoz való csatlakozás, az alkalmazásokon belüli események - egyszerűen láthatóvá válnak az ismerősök számára. Ez a megjelenítési mód áttekinthetőbbé teszi az iWiW-en zajló életet. A hírfolyamban időrendi sorrendben tekinthetjük meg, hogy mi minden történt ismerőseinkkel az iWiW-en (például egyikük új képet töltött fel a profilja alá), illetve hogy milyen aktivitásaik voltak az egyes alkalmazásokban (például egy másikuk a Világvándor alkalmazásban bejelölte, hogy hol élt 2008-ban).

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az iWiW széles teret ad a felhasználóknak, hogy saját igényeikhez igazítsák a szolgáltatás működését: a felhasználónak lehetősége van arra, hogy engedélyezze vagy tiltsa a hírfolyam-bejegyzések megjelenítését. Vagyis ha nem akarjuk, hogy valamely aktivitásunk megjelenjen a hírfolyamban, akkor az nem is jelenik meg. A hírfolyam-bejegyzések természetesen utólag is törölhetőek.

Számos opció áll rendelkezésre az ismerősök hírfolyamának megtekintésekor is: szabályozni lehet, hogy hol, milyen részletességgel, milyen típusú hírfolyam-bejegyzések jelenjenek meg, s azt is eldöntheti minden felhasználó, hogy kik azok az ismerősei, akinek a hírfolyamára egyáltalán kíváncsi.

Az Origo Zrt. által működtetett iWiW-nek jelenleg mintegy 4,3 millió regisztrált felhasználója van, közülük naponta körülbelül 1,2 millióan keresik fel az oldalt.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 25. vasárnap
Eufrozina, Kende
38. hét
Szeptember 25.
A siketek világnapja
Szeptember 25.
Tengerészeti világnap
Szeptember 25.
A fehér kendő napja
Szeptember 25.
A szív világnapja
Szeptember 25.
A Szentírás vasárnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. szeptember 24. 19:17