A hely, ahol mától nem tankolhatunk

2009. szeptember 25. 12:32

Több ezer liter üzemanyagot foglaltak le a vámosok a tegnap esti órákban egy pest megyei volt laktanya területén. Az üzemanyag mellett a telepről előkerültek az átfejtéshez szükséges eszközök is.

A telephelyen lévő raktárak egyikében 2 db 1000 literes és 1 db közel 5000 litert befogadó tároló tartályban ismeretlen eredetű ásványolajterméket találtak a pénzügyőrök. Előkerült továbbá 2 db átfejtő készülék (az egyik mérőszerkezettel), csövek, tároló hordók, tartályok, illetve egy behozatalt és kivitelt nyilvántartó füzet. A helyszínen tartózkodó magyar állampolgár az üzemanyag származását, eredetét nem tudta igazolni.

Forrás:VPOP

A több mint 6 ezer liter, magyar szabványnak nem megfelelő (jelölőanyagot nem tartalmazó), ásványolajat a pénzügyőrök lefoglalták, a magyar férfi ellen pedig jövedéki orgazdaság bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak. A jövedéki bírság várható összege megközelíti a 20 millió forintot - áll a VPOP közleményében.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 20. 19:19
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem