23 °C Budapest

Olcsó DVD-k jönnek októberben!

2009. szeptember 23. 11:32

Idén ősszel immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre országszerte a DVD Fesztivál, melyen három DVD-kiadó: a Budapest Film, a Fórum Home Entertainment és a Select Video rendkívüli ajánlatokkal várja a filmrajongókat október 6-26. között.

Idén is, mint négy éve hagyományosan minden ősszel, újra megrendezésre kerül a DVD Fesztivál. Ezúttal három DVD-forgalmazó fogott össze, hogy a filmrajongó közönségnek húsz nap alatt a lehető legnagyobb kedvezményekkel kínálja sikerfilmjeit. A promócióban olyan sikeres filmek vesznek részt, mint a 27 idegen igen, A spanom csaja, a Monty Python Amerikában, a Ne szórakozz Zohannal!, a Szerelem és egyéb katasztrófák, A boldogság nyomában vagy a 15 perc hírnév.

A DVD Fesztiválon szereplő filmek az ország legnagyobb hipermarketeiben és szakkereskedéseiben - Auchan, Cora, Electro World, Interspar, Media Markt, Metro, Saturn, Tesco áruházak - és az online oldalakon keresztül egyaránt elérhetők lesznek október 6-26 között.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 12. péntek
Gyula
15. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm