25 °C Budapest

Irány a Media Markt: hatalmas akció a hétvégén

2009. szeptember 22. 16:32

Óriási kiárusítást rendez a hétvégén a Media Markt. Az elektronikai áruház szeptember 24-től 27-ig kínál hatalmas árengedményeket.

Amint azt Szánthó Balázs, az áruházlánc koncepciómenedzsere a Pénzcentrumnak elmondta, a Media Markt hétvégi kiárusítási akciója főként az LCD televíziók, navigációk, notebook-ok, fényképezőgépek, mobiltelefonok és háztartási gépek termékcsoportját érinti.

Nem vonatkozik a teljes árukészletre, de áruházanként többszáz féle termékhez lehet jelentős kedvezménnyel hozzájutni. A kedvezmény mértéke termékenként változó, egyes esetekben akár jelentősen meghaladhatja a szokásos akciós kedvezményeket. A kiárusítandó termékek listája áruházanként eltérő, ezért érdemes több áruházukba is ellátogatni a hétvégén, az akció minden magyarországi Media Markt-ban érvényes. 

 

Az is lehet, hogy ilyen sorok lesznek?Bődületes tömeg: kilométeres sorok a lapostévékért


Emlékezetes, a Media Markt rendezett már hasonlóan angyszabású leértékelést: július elején az elektronikai cikkeket komoly kedvezménnyel lehetett megvásárolni az áruház "áfamentes" napjai keretében.

Akkor az elektronikai termékek fogyasztói árát az áfa-tartalomnak megfelelő összeggel csökkentették. A kedvezmény a háztartási nagygépek, televízió, hifi és házimozi rendszerek, navigáció, digitális fényképezőgép és videokamera, DVD lejátszó és felvevő, valamint az automata presszókávéfőző kategória valamennyi termékére érvényes volt.  Electro World és Media Markt: kemény akciók, durvuló verseny


A hétvégi akció után egy kis időre bezárnak a lánc üzletei: szeptember 29-én 16 órától, szeptember 30-án pedig egész nap zárva tartanak -leltározás miatt.

 

További hasznos és érdekes hírek címlapunkon! Kattints!

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 25. szombat
Eufrozina, Kende
38. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?