Őszi tömeg a wellnesshotelekben

Pénzcentrum
2009. szeptember 22. 09:32

Bizakodóak a hazai wellnesshotelek: ugyan a statisztikák szerint az év eddig eltelt időszakában összességében csökkent a forgalmuk, ősz elejére érezhetően növekedésnek indult a foglalások száma - írja a Világgazdaság.

Az ősz felpezsdíti a wellnes-sszállodák piacát: hagyományosan a szeptember-október számít a vállalati konferenciák legfőbb szezonjának, másrészt az egyéni utazók közül sokan most pótolják be az elhalasztott nyári pihenést.

Szakértők szerint az őszi időszakban a nyárhoz képest összességében kisebb számban és rövidebb (2-3 éjszakás) tartózkodásra foglalnak a turisták, a családosok mellett inkább idősek és házaspárok utaznak pihenni. Ők azonban szívesebben veszik igénybe az olyan extra szolgáltatásokat, mint a masszázs, vagy a szépségkezelések.

A Világgazdaságnak nyilatkozó hotelvezetők már most biztos telhtázra számítanak az október 23-i hosszúhétvégén.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 24. 21:11
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm