Elképesztő: pendrive a napszemüvegben - képek

2009. július 14. 10:02

Calvin Klein ismét kitalált valamit. Az alsónadrág-kollekciójáról is ismert divatcézár luxusnapszemüvegében egy 4 GB-s hordozható memória is helyet kapott.


Manapság már egyre olcsóbbak a pendriveok. Az USB-csatlakozóval egybeépített flash memóriaák árai szinte hétről-hétre csökkennek, annak ellenére is, hogy Magyarországon utánuk is szerzői jogdíjat kell fizetni. Itt a pendrive-adó: a méret a lényeg!

Calvin Klein (Fotó: tomas.vrzala.com)


Calvin Klein, a magyar származású divattervező ezúttal olyan napszemüveget készített, amely beépített, 4 GB-os penndrive-ot is tartalmaz. Az apró készülék a szemüveg szétszedhető szárába van építve, és így gyakorlatilag teljesen észrevehetetlen.

Fotó: gadgetreview.com


A különleges szemüveg a Calvin Klein termékekhez hasonlóan meglehetősen borsos árú: 200 dollárba, azaz közel 40 ezer forintba kerül.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem