-3 °C Budapest

Így iszik egy trónörökös: 128 ezres italszámla egy óra alatt

2009. július 13. 11:02

Bevetésen járt katonacimboráival a botrányhős Harry herceg, ám ezúttal a légtér pásztázása helyett egy golfklub büféjében portyáztak. A társaság a golflabdák helyett inkább a sörök gurításában jeleskedett, a tulajdonos szerint alig egy óra alatt 400 fontot (128 ezer forintot) ittak el.

A beszámoló szerint a királyi sarj 5 üveg sörig jutott, Harry ezúttal az 5,9 %-os tequila-ízesítésű Desperado sör mellett tette le a voksát. A csapatépítőn egyébként körülbelül 20-an vettek részt, a társasággal tartott a rangidős tiszt is.


Harry herceg (Forrás: Sun magazin)

A vodkabár tulajdonosa elmondta, hogy szemtanúja volt, ahogy a herceg - mókamesterhez illően - a tiszt mögé lopakodott és felrántotta annak alsóját, ami nagy nevetést váltott ki a társaságban. Volt még golflabdával dobálózás és sörlocsolás is, ennek ellenére a bázison csapatépítő kimenőnek titulálták az esetet.

Harry a közeli helikopterbázison tanulja társaival a repülést, akikkel a szabad hétvége előtt közösen engedték ki a fáradt-gőzt. "A katonáknak hivatalosan 12 órával a bevetés előtt tilos az alkoholfogyasztás, ritkán adódik ilyen alkalom, amikor felhőtlenül kikapcsolódhatnak" - mondták a bázison.

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 10. vasárnap
Judit
49. hét
December 10.
Az emberi jogok napja
December 10.
Advent (3.)
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. december 10. 18:50
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm